11 hónapos babám még nem mászik. Dévényesnél már majdnem egyedül megy neki, otthon viszont kúszva közlekedik. Inkább mászásból folyton kiül. Lesz ebből mászás?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 09:23
1/4 anonim válasza:
Lesz, arra próbálj meg figyelni, hogy ne akarjon felkapaszkodni sehova felhúzni magát, a mászás fontos lenne neki. Esetleg próbáld meg olyan helyen mászatni ahol a kúszás nem kényelmes (pl betonon) most ősszel lehet már problémásabb, de ha van olyan hely ahol van beton, de nem vizes nagyon hideg akkor pár percekre rakd le, hátha rájön hogy a mászás sokkal jobb.
2/4 anonim válasza:
Szőnyegen, habszivacs szonyegen is inkább beindul a mászás mint a csúszós felületen pl járólap, parketta.
3/4 anonim válasza:
A 2-es jót ír, nálunk amikor a lányom kb. 8 hónaposan a kúszás és a mászás határán volt, akkor parkettán kúszva ment, de ahogy szőnyeghez ért, átváltott mászásba. Szőnyegen nem olyan kényelmes kúszni.
4/4 anonim válasza:
Az én babám is azt hittem elhagyja, mindenhol állni akart és csak kúszott.
Itt olvastam egy tapasztalatot, hogy a fűben könnyen ráéreznek. És tényleg, nálunk bevált. Ha jobb idő van nyugodtan tedd le, ha ott begyakorolja, a parkettán is fogja csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!