Ez mennyire jó 11 hónapos gyermeknek reggelinek vagy vacsinak?
Figyelt kérdés
-Kenyér philadelphia natúr sajtkrémmel
-Kenyér teavajjal
Ezek után kap gyümölcsöt is.
Néha annyira gagyinak érzem ezeket, mert látom a neten hogy kinek a gyermeke miket eszik.
Ezeken kívül szokott kapni babacsintát, tojásos muffint, vagy baba goffrit..stb. néha van kreativitásom, de néha ezeket az alap dolgokat adom neki.
2023. febr. 6. 17:59
1/6 anonim válasza:
Ne másokéval hasonlítsd a gyereked. Egyrészt egy dolog, hogy néz ki a gyerek húdefrappáns tál étele, amin anyuka 1 órát kreatívkodott, ha csak egy insta fotó kedvéért készült, amúgy a 90%-a a tányérban marad.
De ha meg is eszi valóban: az az ő gyereke, nem a tiéd.
Gondolom, nem arról van szó, hogy életében mást nem adtál neki, mint sajtkrémes kenyeret, hanem ez vált be.
2/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Nálunk is jellemzően ez a reggeli és/vagy a vacsi, és hát ugyanazt eszi, mint mi egyébként is, tehát nem tudok nagyon különcködni. Én mindig kínálok hozzá zöldséget is, meg valami fehérjeforrást (sajt, sonka, virsli, akármi), de vagy fogy, vagy nem. A lányom 11 hónaposan még úgy átlag napi 1 egész falatot evett összesen, szóval mindent megtettem, hogy amit eszik, az azért ne legyen teljesen üres kalória (mint pl pufi meg hasonlók, amiből azért szívesen tolt volna magába végtelen mennyiséget).
3/6 anonim válasza:
Jó lesz, de valami nyers zöldséget adj emllé rágni, meg pár szelet jó minőségű hústerméket
4/6 anonim válasza:
én még adnék mellé zöldséget, felvágottat, sajtot, ha szereti :) egyébként semmi baj nincs vele. csinálhatsz neki májkrémet is akár, vagy vmilyen kenceficét pl. körözött.. amit szeret, vagy ha kísérletezel, olyat csinálj amit megesztek, ha a babának nem kell
5/6 anonim válasza:
En orulnék ha egyáltalán a kenyeret megenné a lányom. 2,5 eves de ha valamihez adok neki kenyeret akkor hozzá se nyúl a kenyérhez. Ennyi idősen mint a tied meg pláne
6/6 anonim válasza:
Tökéletes, mondjuk én adnék mellé valami zöldséget is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!