Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoltok ehhez? Tényleg...

Mit szoltok ehhez? Tényleg lehet tápszerrel csinálni?

Figyelt kérdés

Bébiételek

Hozzávalók: 1 alma

1 banán

2 evőkanál búzadara

120 ml tápszer

2 dl víz

Elkészítés: A két dl forrásban lévő vízben megfőztem a búzadarát, hozzáöntöttem a tápszert, és tovább főztem, amíg kicsit sűrűsödött. Az almát és a banánt tisztítás után összeturmixoltam, majd hozzákevertem a grízhez.

2010. okt. 6. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Elméletileg darát nem kaphat, inkább rizzsel csináld. Bár mi még 8 hósok vagyunk de a dokink a darát nem engedélyezte még.
2010. okt. 6. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam 8,5 hónapos, 2-3 hete biztos, hogy eszi a grízt, minden este tejbegríz a vacsi.

Vízben megfőzöm a grízt, mikor elzártam, belekeverem a tápszerport, utána keverem hozzá a gyümölcsöt. Felesleges a tápszerrel még főzni. Ha félsz, hogy nem lesz elég édes, főleg banánnal és gesztenyével ízesítsd.

2010. okt. 6. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet tápszerrel is.A hamis tejbepapit is tápszerrel szokták készíteni.
2010. okt. 6. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kaphat búzadarát, 4 és 7 hónapos kor között kell bevezetni. Teljesen jó a recept, jó étvágyat hozzá:DD
2010. okt. 6. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább kukoricadarával készítsd el,abban nincs glutén!!!
2010. okt. 6. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:

6 hótól mehet a búzadara!

Én úgy csinálom, hogy vízben megfőzöm a darát és gyümölccsel (körte, banán, barack, alma, mikor mi van itthon) összeturmixolom. Egy pici fahéjat is tettem rá 8 hós kora után. Imádja! Szerintem is finom:)

2010. okt. 6. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen csinálom, de nem így,hanem:Megfőzöm 1,5 dl vízben az egy evőkanél darát,megvárom még langyos lesz hozzáturmixoloma banánt és a barackot,és összekeverem 60ml elkészített tápszerrel.Így sem a gyümölcsből sem a tápszerből nem mennek ki az értékes anyagok,a tápszert amúgy se lehet forralni. Jó kiadós adag lesz belőle, de a fiam megeszi egyszerre.
2010. okt. 6. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Lefelejtettem, ha több tápszert kavarok hozzá, akkor túl híg lenne.
2010. okt. 6. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Tápszert nem jó 60 foknál melegebb vízbe keverni, mert az összetevőinek nem tesz jót. Én úgy tudom.
2010. okt. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!