Valaki letudná írni, hogy néz ki ha gombás egy kisbaba feneke?
Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiam feneke nagyon piros de csak a végbélnyílása körül kb 2 hete. Bepanthennel kenem, pelenka cserénél lemosom langyos vízzel de nem javul. Azóta van ez mióta durva székrekedése van. Már minden lehetséges módszert kipróbáltam ellene de nem lazul semmivel a széklet, csak a glicerines kúp segít. Arra gondolok, hogy talán fáj neki a kakilás a piros feneke miatt és visszatartja. Lehet ilyen?
Naponta többször látom, hogy kínlódik de nem sikerül neki kakilni.
2023. márc. 14. 19:21
11/14 anonim 

válasza:

Ételbe mindig kell 1 kk olaj!!!hozzátáplálásnál főzelékekbe.Gyümihez nem kell
12/14 anonim 

válasza:

Én csak magában adom az olajat,mert másképp nem hajlandó,plusz elhagytuk a tejet, a tejeskávémat is rizstejjel iszom( mert szoptatom így én sem ihatok/ehetek tejet).
13/14 A kérdező kommentje:
Ő sem kap tejet, tehéntej allergiát állapítottak meg, voltunk korházban véres hasmenéssel januárban.
Hőmérőzést próbáltam, nem használ. Minden ételébe teszek olívaolajat, ma adtam neki egy kiskanál lenmag olajat, eddig semmi hatás.
2023. márc. 15. 14:36
14/14 anonim 

válasza:

Semmilyen formában nem kap(mint pl sajt,joghurt stb)? Ha szoptatsz te sem ihatsz,ehetsz tejterméket(tapasztalat). Ha tejfehérje allergia akkor nem jó a laktózmentes tej mert az egészen más dolog ott ugyanis laktóz intolarenciáról beszélünk stb. Fontos figyelni az összetevőket,hogy tartalmaz e akár tejsavat ,illetve ilyenkor tilos a marha,kecske bármilyen formája ételben plusz nálunk keresztallergén lett a szója is... lépj be ezzel foglalkozó facebook csoportba nagyon sokat tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!