Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért zöld a baba széklete?

Miért zöld a baba széklete?

Figyelt kérdés

Sziasztok . Adjatok tanácsot kérlek 🥹

Kisbabám hamarosan 3 hónapos lesz, félig anyatejes félig pótlást is kap. Sajnos az utóbbi időben nehezen kakál így segítettem neki szélcsővel. ( Mikor megszélcsövezem a kaka nem híg hanem picit egyben van nem az a folyos mint eddig .1 hete kb zöldes színű a kaka. A védőnő azt mondja ameddig nincsen más panasza nem baj nagy valószínűséggel a tápszer miatt,( de eddig is ezt kapta.. )meg mondta csak akkor szélcsövezzem meg ha nagyon szenved..

valaki volt már így?:(

2023. febr. 21. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Énis szélcsöveztem mert nem volt kaka de 1 hétig ha nincs az se baj (azt mondják) én nem vártam.meg..ezzel.pukizott is.

A zöld kaka sztem.nem.gáz

2023. febr. 21. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Több tápszert kap, mint anyatejet? Nálunk akkor lett a fiam széklete zöld, amikor már több pótlást igényelt. Viszont mikor szorulást okozott, mi leváltottuk.
2023. febr. 21. 21:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Többet eszik tápszert, de eddig is így volt
2023. febr. 21. 21:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha gyakran eszik, akkor a kevésbé megemésztett anyatej is lehet zöld színű. Nálam már tápszeres a lányom, most mindig zöldet kakil. Nincs ezzel semmi gond. A baba kaki színe a hivatalos álláspont szerint is mustársárga és zöld között bármilyen színben jó, csak véres ne legyen.
2023. febr. 21. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:

A tápszertől zöld valószínűleg. Ha szorulást okoz, akkor viszont le kellene váltani, mert az nem jó.

A napokig nem jelentkező széklet csak anyatejes babánál elfogadott.

Lehet, hogy most telítődött a szervezete, azért most jelentkezik a szorulás.

2023. febr. 21. 23:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Az én babám székletét a vas tabletta színezete el zöldes árnyalatúvá amit szedtem. Csak anyatejes.
2023. febr. 22. 00:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen tápszert kap? A kislányomnak a hipoallergén tápszertől zöld volt a széklete.
2023. febr. 22. 07:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Rengeteg mindentől lehet zöld, ez valós. Sok vas, te étkezésed miatt, tápszer, de lehet vírus is. Szerintem ue.t amit leírtál mondd el védőnőnek vqgy gyerekorvosnak /kinél ki a segítőkészebb és a jobb szakember, személy szerint nálunk a védőnő..../ és ő mondja meg, hogy figyi ez a tápszer vagy a vas vagy bármi.
2023. febr. 22. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Most olvasom hogy védőnő szerint valószínű tápszer. Akkor az. Ő ismeri születése óta a babád és téged, szerintem bízz a szakemberi véleményben.
2023. febr. 22. 10:50
 10/15 A kérdező kommentje:
Supreme Pro HA1 tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer születéstől kezdve. Ezt a tápszert kapja :)
2023. febr. 22. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!