Miért zöld a baba széklete?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Adjatok tanácsot kérlek 🥹
Kisbabám hamarosan 3 hónapos lesz, félig anyatejes félig pótlást is kap. Sajnos az utóbbi időben nehezen kakál így segítettem neki szélcsővel. ( Mikor megszélcsövezem a kaka nem híg hanem picit egyben van nem az a folyos mint eddig .1 hete kb zöldes színű a kaka. A védőnő azt mondja ameddig nincsen más panasza nem baj nagy valószínűséggel a tápszer miatt,( de eddig is ezt kapta.. )meg mondta csak akkor szélcsövezzem meg ha nagyon szenved..
valaki volt már így?:(
2023. febr. 21. 20:28
11/15 A kérdező kommentje:
Nem is a színe. Hanem nem akar kakálni. Ha meg is szélcsövezem nehezen jön ki neki ..
2023. febr. 22. 18:14
12/15 anonim válasza:
Arra nem tudok sajnos saját példát.:( Nálunk 6 hónapos volt és a kamillatea, dzilvapüré kombó vált be. Illetve rosszabb esetben Laevolac.
Dokit kérdezted?
13/15 A kérdező kommentje:
Még nem mert mondta a védőnő várjunk vele hogy mi lesz
2023. febr. 22. 21:06
14/15 anonim válasza:
Szia! Mi a helyzet? Elmúlt? Vagy beszéltél dokival?
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ki derült azért lett neki keményebb és zöld . Most kapaszkodjon meg mindenki.. édesítőt fogyasztottam.. de mire én rá jöttem . Kellett 2 hét.. egyik nap nem tettem a teaba és már tudott is normálisan kakálni
2023. márc. 20. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!