Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki a napokban szült mikor...

Aki a napokban szült mikor viszitek ki először a babát a levegőre?

Figyelt kérdés
Ma este lesz 1hetes a kisfiam.
2023. márc. 14. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán kivinném, -4fok alatt, ködben,szélviharban nem érdemes kivinni a kicsi babát, bármikor máskor nyugidtan.
2023. márc. 14. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Novemberi a lányom, 4 naposan vittem sétálni. NOVEMBERBEN... nem márciusban, 20 fokban.
2023. márc. 14. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma csak azért nem viszem ki, mert szarul vagyok. De amúgy 1 hetes volt, amikor mennünk kellett a gyerekorvoshoz első vizsgálatra, a vedőnő szerint akkor mit kellett volna csinálnunk...?
2023. márc. 14. 15:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Júliusi a lányom,mi igazából 6 napig kórházba voltunk és amikor hazajöttünk,nekünk is azt mondta a védőnő,hogy még várjunk azért 1 hetet és csak az ablaknál levegőztessem addig és hogy ő mindig ilyen 2 hetet szokott javasolni :D (fiatal,pályakezdő,nem idős) Gyerekorvos meg hogy nyugodtan. De ha nem mondja is kivittem volna pár nap múlva,nagyon is jól esett sétálni.
2023. márc. 14. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hazahoztuk a kórházból, kint maradtam vele az udvaron kicsit már. Megmutattam a kutyusoknak, levegőztem vele a teraszon. Sétálni is mentünk már 1-2 nappal később. Imád kint lenni.

Ma amúgy nálunk pl.21 fok volt délelőtt. Most be van borulva, de még mindig 18 fok körül van. Simán ki lehet vinni szerintem.

2023. márc. 14. 15:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Februárban szültem. Én is kivittem már egy hetesen a fiamat. Bár nekünk is azt mondta a védőnő, hogy várjunk még két hetet 🤔
2023. márc. 14. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

De ha avédőnőt kerdezel bármiről azt mondja várj még 1-2hetet.

Ha valami "rossz történik" akkor.meg azonnal vinned kell...

Engem.pl meg "harapott "a kutyám de nem lettem.sebes meg a bőrt se sértette fel...tetanuszra akart küldeni-ügyeleten kinevettek :)

2023. márc. 14. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Én tavaly februárban szültem. Amikor hazajöttünk a korházból, másnap jött a védőnő és mondta, hogy menjünk nyugodtan sétálni. Akkor még nem volt egy hetes sem. Mentünk is.
2023. márc. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!