Az baj ha 5 honaposan nem fordul át?
Figyelt kérdés
Oldalra fordulni is nehezen tud. Körülöttem mindnekinek csoda babája van azt érzem, hogy le van maradva!2023. márc. 13. 19:28
21/23 anonim válasza:
#2 szintén kettes. Igen, mindenki átmegy ezen. Én is 🙂. Nekem is 5 hónapos a babám és mi is külföldön élünk. Itt szerencsere más a szemlélet és nem kezdenek paráztatni, ha a gyerek nem naptár szerint csinál dolgokat. Persze figyelni kell, de ezt az időszakot érdemes élvezni is 🙂.
22/23 anonim válasza:
Szerintem érdemes résen lenni,túl aggodni nem kell nyilván, most hogy forog így már nem számít a válasz, de azért ha egy 5hónapos nem forog azt érdemes megnézetni gyógytornásszal, ez nem paráztatás, de a korai fejlesztések nagyon sokat jelentenek.
23/23 anonim válasza:
#22 de 5 hónaposan nem kell forognia, sehol nem 5 hónapos kor a határ, amikortól vizsgálják. Van amelyik már 4 hónaposan is forog, van aki csak 6 hónaposan. Szóval nem értem itt mivel kell résen lenni, ha egyébként minden rendben a babával és láthatóan próbálnia fordulni, tehát nem az van, hogy fekszik mint egy darab fa. Nem véletlen, hogy megvan, hogy melyik mozgást meddig kell elkezdeni. A forgásnál ez nem az 5 hónapos kor. 5 hónaposan mindkét irányba el kell tudni fordulnia. De ha ilyenkor még nem fordul hasra, abban semmi különös nincs. Mondom úgy, hogy nálunk 4 hónaposan kezdődött a forgás, mielőtt még jönne, hogy azért mondom mert az enyém biztos nem csinálja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!