Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az baj ha 5 honaposan nem...

Az baj ha 5 honaposan nem fordul át?

Figyelt kérdés
Oldalra fordulni is nehezen tud. Körülöttem mindnekinek csoda babája van azt érzem, hogy le van maradva!
2023. márc. 13. 19:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva tölti az 5 hónapot, ha ez számít.
2023. márc. 14. 09:47
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképpen megnézetném.
2023. márc. 14. 13:47
 13/23 A kérdező kommentje:
Úgy látszik csak aggódni kellett. 1 órája csak forog 🙏🏻😁
2023. márc. 14. 14:40
 14/23 anonim ***** válasza:

Na látod :) Nem kell stresszelni :)

Egykèt okos van itt aki egyből küldene mindenhiva.

Hogy sikerült?

2023. márc. 14. 15:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Délelőtt egy párszor segitettem neki, épp, csak annyit, hogy oldalról stabil legyen. Aztán apa haza jött a munkából és addig biztattuk ösztönöztük, hogy át fordult teljesen magától! Most meg h hanyatt fektetem par pillanat alatt a hasán van 😳😂
2023. márc. 14. 18:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Látod kell a motiváció hiába pontoztak le az első válaszomnál :)

Sok sikert és boldog babázást :)

2023. márc. 14. 19:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Ne is foglalkozz a pontozással mert ez egy szörnyű rossz rendszer. Semmi értelmes funkciója nincs. Köszönjük szépen 🥰
2023. márc. 14. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nincs:)
2023. márc. 14. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

#2 vagyok. Na látod, így működik ez egyik pillanatról a másikra 🙂. Amúgy aki a neurológust írta, mit gondol, ki utalná be a babát csupán amiatt, hogy nem egészen 5 hónaposan nem fordul még át?? Szerintem nincs az a gyerekorvos, aki emiatt neurológiára utalja, ha egyébként nincs semmi egyéb aggasztó jel. Ugyanis ennyi idősen ez még nem is “elvárás”. Van amelyik baba átfordul, van amelyik csak 6-7 hónaposan. Ez nem jelenti, hogy aki előbb fordult az úgy általában ügyesebb lesz mindenben. Nagyon gáz a sok okoska mami akik fennakadt szemmel hebegik, hogy márpedig nheurolhógusss meg dévény kb. mindenre, ami nem a nagykönyv szerinti.

Kérdező, természetesen jó, ha figyeled a babát, de ésszerű keretek között úgyis el tudod dönteni, hogy mikor kell szakember. Minden jót nektek! 🙂

2023. márc. 14. 21:33
 20/23 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy már ideje, de nem burokban élek, olvasgattam informálódtam így sejtettem, hogy 7 hónap körül kell aggódni, csak hát a környezet. Pedig megfogadtam, hogy nem hasonlítgatom másokhoz a babàm de tudatalatt mégis.

Egyébként külföldön élünk itt doki csinálja az időközötti vizsgálatokat. A legutóbbinál fogni kellett és a hang felé fordulni. Tudom, hogy jó kezekben vagyunk, de hát első gyerek, gondolom ezeken mindneki át megy :) köszönjük szépen 🥰

2023. márc. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!