Az baj ha 5 honaposan nem fordul át?
Na látod :) Nem kell stresszelni :)
Egykèt okos van itt aki egyből küldene mindenhiva.
Hogy sikerült?
Látod kell a motiváció hiába pontoztak le az első válaszomnál :)
Sok sikert és boldog babázást :)
#2 vagyok. Na látod, így működik ez egyik pillanatról a másikra 🙂. Amúgy aki a neurológust írta, mit gondol, ki utalná be a babát csupán amiatt, hogy nem egészen 5 hónaposan nem fordul még át?? Szerintem nincs az a gyerekorvos, aki emiatt neurológiára utalja, ha egyébként nincs semmi egyéb aggasztó jel. Ugyanis ennyi idősen ez még nem is “elvárás”. Van amelyik baba átfordul, van amelyik csak 6-7 hónaposan. Ez nem jelenti, hogy aki előbb fordult az úgy általában ügyesebb lesz mindenben. Nagyon gáz a sok okoska mami akik fennakadt szemmel hebegik, hogy márpedig nheurolhógusss meg dévény kb. mindenre, ami nem a nagykönyv szerinti.
Kérdező, természetesen jó, ha figyeled a babát, de ésszerű keretek között úgyis el tudod dönteni, hogy mikor kell szakember. Minden jót nektek! 🙂
Tudtam, hogy már ideje, de nem burokban élek, olvasgattam informálódtam így sejtettem, hogy 7 hónap körül kell aggódni, csak hát a környezet. Pedig megfogadtam, hogy nem hasonlítgatom másokhoz a babàm de tudatalatt mégis.
Egyébként külföldön élünk itt doki csinálja az időközötti vizsgálatokat. A legutóbbinál fogni kellett és a hang felé fordulni. Tudom, hogy jó kezekben vagyunk, de hát első gyerek, gondolom ezeken mindneki át megy :) köszönjük szépen 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!