Az baj ha 5 honaposan nem fordul át?
6 hónapos korig kell hasra, 7 hónapos korig hátra fordulni. Nekem mindkettő kivárta az utolsó pillanatot (amúgy minden mozgásfejlődési lépésben)
Engem mindig azzal nyugtattak hogy nagy babák, illetve mindig baromi nyugodt természetűek voltak. Most az egyik 9 a másik lassan 3 éves, semmiben nincsenek lemaradva
Aztán ha mégsem indul be a fejlődése, mivel kárpótoljátok a kérdezőt? :)
Nem Dévény kell, hanem neurológus. Ő a kompetens a témában, ő mondhatja, hogy minden rendben vagy sem, nem pedig kis gizike a gyakoriról, aki semmit se veszít a rossz tanáccsal.
Csak magadat ostorozhatod, ha nem jön be a jóslatuk és utána kínlódva fogtok járni hónapokig, évekig fejlesztésről fejlesztésre.
Védőnő biztos elküldi valahova ha akkora nagy vétség,hogy kereken 5 hónaposan nem fordul meg.
Persze mert amugy ugyvan hogy rohanunk az orvoshoz..Aki egyébként 1 2 hónapra rá ad időpontot.
De amugy igaz kérhet időpontot.
De minek kell itt mindenkinek egyből a rossz tapasztalatokat leírni? nekem meghalt, súlyosbeteg,stb
Nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!