Miért nem alszik?
Most olvastam utána hogy van egy ilyen időszak hatodik hétnél kezdődik és néhány napig tart míg folyamatosan a közelségedre vágynak. Hát megadom neki én csak élvezem persze jó lenne mar sétálni de nem akarom hogy sírjon a babakocsiba hogy vegyem fel
Így talán várok néhány napot.
Vannak ilyen babák. Az enyém is ilyen volt. Konkrétan csak a mellkasomon aludt 9 hónapos koráig. Piszok nehéz volt. Azt hittem örökké tart. De 2,5 évesen ő ment külön szobába.
Ha testközelségre vágyik egy 7 hetes csecsemő, ne vond meg tőle. Nem tart örökké, ezt mantrázd. Viszont neki most erre van szüksége. Ez alapozza meg a világ felé a biztonságos kötődését, hogy most mennyire figyel oda az anyukája a szükségleteire.
Vannak ilyen babák igen, és nem néhány napig tart... az a növekedési ugrás 6 hetesen. Ezt inkább 4.trimeszternek nevezik.
Én a helyedben vennék egy kendőt. Nem kell konkrétan hordozós anyának lenned örökre, de ha az első 3 hónapban rajtad aludhat akkor megkapja a megfelelő mennyiségű pihenést a szervezete. És nem, nem szokik ölbe.
Az én fiam ölben volt 3 hónapig, aztán 4 hónaposan szépen aludt kiságyban, külön szobában még csak nem is együtt. Most 3 éves és szépen elalszik magától ágyban, annyi igénye van, hogy az ágya mellett a fotelben üljön valaki. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!