Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szofia név kislányos szerintetek?

Szofia név kislányos szerintetek?

Figyelt kérdés
Esetleg nincs köztetek Szofia? család elbizonytalanított. Szerintük kislányos és sokféleképp csúfolható. Persze 20 év múlva már lehet nem lenne kislányos mert sok kislányt hívnak így. Tetszik még a Hanna , Olívia, Adél, Kamilla .

2023. márc. 11. 19:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
szerintem kislányos, de valószínűleg csak azért mert az a hercegnős mese jut róla eszembe:D azzal viszont nem értek egyet, hogy sokféleképpen csúfolható, szerintem egy teljesen normális név, aminek hallatán senkit nem fog elkapni a késztetés, hogy kigúnyolja, hisz nem asszociálható semmilyen negatív vagy csúfolnivaló dologgal, mint a taksony vagy az orália meg ezek társai.
2023. márc. 11. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Így hívják a lányomat. :) Aki ugyan most még kislány, de szerintem felnőtt nőként is simán vállalható ez a név, csúfolni meg mindent lehet, ha valakinek direkt ez a célja.
2023. márc. 11. 21:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Igazából , hogy elültették a fejembe a csúfolást így utána néztem és szerintem itt gyakori kérdéseken láttam , hogy Szó(-nak )Fia meg valakinak a szopika jut eszébe mert egy betű csak. De persze tudom ezekre nem adhat az ember mert mindent lehet csúfolni
2023. márc. 11. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Ismerősöm neve gyerekes, a Manó. Na az vicces felnőttként vagy volt főnököm neve Eperke🤣 Szofia inkább csak fura csengésű akkor inkább Szófia,de nem gyerekes és nincs benne semmi durva szerintem.
2023. márc. 11. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Kislányom Szofia,számomra a legszebb név.

Én nem érzem kislányosnak és könnyen csúfolhatónak sem.

A környezetünkben nincs más ezzel a névvel,nem is a legritkább,de szerintem nem is hívnak minden második kislányt így.

2023. márc. 11. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem kislanyos, de nekem a a cigi ugrik be rola egybol. A nagybatyjam ,aki nagyon kozel allt hozzam, szinte 2. apukam, o szivott Szofit, durvan erosen, es mindig itt van a szemem elott a Szofi cigi...
2023. márc. 11. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Szép név de a Walking Dead megnézése után valahogy nem adnám.
2023. márc. 12. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindig az a nyáfic x faktoros szofi jut az eszembe róla akit alex istenített
2023. márc. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!