Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a rugós babahintákkal kapcsolatban (pl. ABC Design Twister)?

Figyelt kérdés

Ilyen:

[link]

Most szeretnék egyet venni Vaterán, de furcsa, hogy tök sokan azt írják, hogy alig használt,vagy max 4-5ször használt stb... lehet, hogy a gyerekek nem szerették???

2010. okt. 6. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy csak akkor szabad beletenni a gyereket ha már ül magától, és ez valószínű, hogy olyan 6-7 hónapos kor körül van. utána a gyerekek szeretik kb 1 hónapot és már valami olyanra vágynak amivel haladni is lehet. Ezért nem túl sok ideig lehet használni. nekünk is volt , de még szerencse, hogy csak kölcsönbe kaptuk. Amúgy azt mondták, hogy segít ez egyensúlyérzék kialakulásában.
2010. okt. 6. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk bölcsőhintánk (Adamo) van. 5 hónaposan kapta, most 10 hós múlt és még mindig naponta órákat el van benne (alszik, hintázik).Most már ülve nyomja. Neki nagyon bejön. Ja és az utángyártott olcsóbb, mint amit te néztél.
2010. okt. 6. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:

mi is kölcsönbe kaptuk. tényleg akkor hazsnálható, ha már biztonságosan ül, tartja magát, értelme pesig akkor lenne, ha tudná löködni. ez tényleg 7-8 hónapos kor, esetleg 6. ilyenkor lassan már mászik, így a legtöbb gyerek alig van el benne. az én lányom kettőt lökött magán, de megunta, csak hiszizett benne. ráadásul ennek oldalra is van kilengése és nehéz olyan helyet találni, ahol bőven elég helye van a löködésre. lányom egyszer addig löködte magát, míg falnak nem csapta az ujját, na onnantól már akkor sírt, ha bele akartam tenni. amit ír, hogy ajtófélfa fölé, hát, elég marhaság.

ennyi pénzért szerintem nem lehet jól kihasználni, főleg hogy sokbabának nem jön be. én másra költeném.

2010. okt. 6. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekunk olyan van amit az ajtorafelfara kell felcsiptetni. 8 honapos a kisfiam (egy honapja kapta) es szereti. Belerakjuk, beteszunk neki egy vidam baba cd-t es mondjuk, hogy tanci-tanci meg tapsolunk neki. Nagyokat ugral, kacag, rugozik. Persze nem lehet sokaig benne hagyni mert megunja de egy kis delutani szorakozasnak (kb.20-30perc) nagyon jo. Szerintem, ha csak ugy beletennenk es otthagynank, hogy na kisfiam most szepen rugozz vagy hintazz akkor annyira nem jonne be neki de igy mint kozos jatek jo. Nekunk rendes babahintank is van azt jobban szereti kiskora ota, jol elvan benne egyedul is csak sajnos nemsokara kinovi. :)
2010. okt. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!