Nyirokcsomó duzzanat? Létezik h semmi más tünetet nem produkál egy gyerek csak lázas?
Kisfiam 1 éves, és az elmúlt 2 hónapban 2x volt olyan megbetegedése, h belázasodott, és semmi más baja nem volt. 2 nap után elvittem dokihoz,és akkor még teljesen negatív volt a státusza, csak a láz volt. Harmadnapra bedagadtak a nyaki nyirokcsomói. Antibiotikumot kapott, és 1 hét múlva már kutya baja sem volt. Vérvizsgálatot kértem, amin kiderült h vírus okozta fertőzéssel küzd a babám, de semmi más baja nem volt. Köhögés hányás,takony, nem volt.
Most újra előjött...hőemelkedés, kis hasmenés...majd 3. napon bal oldalon babszemnyi mozgatható nyirokcsomó...Megint antibiotikum...és most kértem alaposabb hematológiai vizsgálatot. Leküldtek minket szegedre...sík ideg vagyok...Doktornő azt mondta, h vírusból induljukn ki...de lehet baj is...Nagyon félek.
Valaki aki ezt végigcsinálta??? Írjon légyszi!!!!
Azt mondta a doktornő h akkor lenne baj ha a nyirokcsomó nőne,és nem lehetne mozgatni. Mivel nálunk szerencsére szépen visszahúzódott mire ő megnézte nagyon nem is akarta megszúrni. Én erősködtem....Mostanra újra előjött picit, demost nem lázas, csak köhög és taknyos picit.
Amúgy az én babám nem hányt. Szerintem ti is összeszedtetek valamit. Vidd dokihoz a picit. A nyirokcsomói pedig reagálnak...és ez jó!
Szia
És mondtak valamit, hogy vajon mi lehet az oka, hogy előbb működésbe lépnek a nyirokcsomói?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!