Hany honapos korban kellett vágni a babátok haját elsőnek?
Fiu, 5 evesen vittem eloszor fodraszhoz, addig meghagytam a hosszu gondor babahajat, o is szerette, kicsit vagott a vegebol.
Mar nagy, es azota sem szeretne rovid hajat, vallig ero haja van.
Fiú és majdnem 1 évesvolt.Onnantól vágjuk kb 1 2 3 havonta
Megmutattuk neki a hajvágótbekapcsoktuk,hogy lássa hallja.
Nálunk akkor a reklám úgy lekötötte,hogy leis tudtuk vágni neki
Fiú, 8 hónaposan lett először vágva neki.
Felül nagyon hosszú volt, oldalt meg rövid, így ki lett neki egyenlítve.
Barátnőm fodrász, házhoz jött, itthon vágta le neki. Nagyon jól viselte. Először ollóval csinálta, de aztán mivel jól viselte, így a végén géppel dolgozott.
Most eltelt majdnem 2 hónap, most visszük majd hozzá a szalonba, mert belelóg a szemébe. :D
Fiamnak 5 hónaposan. Felül kihullott az összes haja, alul meg hosszú vekony szálú volt. Nagyon durván nézett ki. Azóta havonta le van vágva neki géppel, sosem volt ellene (most lesz 4 éves).
Lányom 18hónapos, hátközépig érő hajavan. Még nem volt vágva neki.
1,5 éves volt a kisfiam de kopasz volt sokáig, még 1 évesen is épphogy látszott valami haj féleség rajta :D
Fodrászhoz vittük.
Én is nagyon meg szerettem volna hagyni a göndör babahaját, de sajnos nagyon izzadós és viszketett a feje a haja alatt, szóval 1 éves korában levágtuk neki.
Nem értem, miért pontozzátok le az egyest... fiúnak nem lehet hosszú haja? :D
Kicsit olvassatok már utána a történelemnek, vagy nézzetek meg egy rockbandát :DD
Annyira egyszerűek az emberek, jajj.
3 éves lehetett kb (lány)
Neki 1,5 évesen is nagyon kevés volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!