Miert nem kell a cumi a fiamnak? 4 honapos, talan a legelejetöl kellett volna adni neki?
Miért kellett volna? Miért akarod hogy cumizzon? Az én lányom sem cumizik, és örülök neki. 3.5 hónapos. Ha odaadom, kiköpi, így nem erőltetem. Legalább nem kell éjjel 5 percenként ugrálni visszadugni a szájába mikor felsír mert nincs bent.
Örülj neki hogy nem kell!
Előfordulhat, hogy már nem fog kelleni neki. Inkább kiskorukban szoknak rá. A babádnak az a természetes, hogy nincs.
Egyébként a kislányomnak van cumija, de nem kell hozzá 5percenként felkelni.
Mi eldöntöttük, hogy nem fogjuk a cumira szokatni. Persze vettünk azért, ha minden kötél szakad, akkor ott legyen. Szerencsére nem került rá sor. Egyik gyermekem se cumizik, és az ujjukat sem szopják! Szerintem nem kell feltétlenül cumiztatni a gyerkőcöket. Ha meg tényleg nem is fogadja el, akkor ne is add neki. Hidd el, meglesz nélküle ;)
Egy 3és 1/2 éves csajszi, egy 18 hónapos srác és egy 13 hetes pocaklakó anyukája
Szia
Mi 2-3 hétig voltunk meg cumi nélkül,aztán odaadtuk neki,mert sehogy sem nyugodott meg..
Azóta is cumizik.
Na de ahogy te írtad,hogy unalmas óráiban csak cumizgat...,olyan nincs.!
Alváshoz kell neki,máshoz nem.
Mikor nem alszik,akkor mindíg rágcsál valami játékot.
Mikor meg álmos lesz,akkor kéri a cimikáját,és míg mélyen el nem alszik,addíg kell neki a,utána meg kiköpi.
Most 5.5 hónapos a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!