Oda szoktátok adni a védőnőtöknek a babátok kinőtt ruháit, a megmaradt pelenkákat, vagy a már feleslegessé vált dolgokat?
én eddig egy egy híján teli doboz k-vitamint adtam, pár kinőtt pelust, és pár olyan ruhát, amit én biztosan nem adnék rá a gyerekemre, mert pl. lila vagy rózsaszín. én ezeket a színeket nagyon nem szeretem és ha lesz is lányom, háááát nem hinném, hogy ráadnám ezeket.
adtam már üveges bébikaját is, amit a fiam nem evett meg, én meg balga módon vettem 4-et, 5-öt minden ízből az elején. most egy üveg próba, aztán ha bejön, veszek még neki.
ja és ő viszi el a már kiolvasott újságokat is, anyák lapja, baba magazin, nők lapja, ilyesmiket.
Én már adtam tápszert,pelenkát, és ruhákat, meg cipőt kb 30 párat. Kaptuk a sógoroméktól, de én azokat nem adtam a fiam lábára, így odaadtam a védőnőnek. Jó helyre került minden.
De ami olyan, azt elrakom, mert szeretnénk még gyereket.
Hű de sokan válaszoltatok, köszi:)
Sajnos én sem szoktam odaadni a védőnőnek, mert nem tehetem meg.Szeretnénk még egy babát hamarosan (most egy kislányom van), és örülök, hogy nem kell mindezt még egyszer megvennem...
Nem.
A 2. gyerek után maradt ruhákat eladtam.
A védőnő nem járt nálunk a pici 2.5 hós kora óta, most 10 hós. Nem segített semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!