Hogyan sikerül nektek eladni feleslegessé vált babacuccaitokat?
Én inkább vásárolni szoktam, de csakis az expressen.Az összes babaholmit ott vettem eddig.
Olyan cuccot választok, ami közel van hozzánk, hogy személyesen is meg tudjam nézni.
Próbáltad már azon az oldalon is?
Szia!
Ugyanúgy vagyok mint te...
hiába teszem fel 1 ftért a márkás, alig használt ruhákat, nem kell senkinek! Ha meg mégis, akkor 1 ftért megy el.
Bezzeg másnak az ócskább ruháiért meg komoly licitek vannak...
Ja, ha meg 200 ftért tettem fel őket, akkor fizettem a listázási díjat és így kész ráfizetés volt.
Próbáltam ruhacsomagként is, de úgysem ment...
Most az expresszre fogom feltenni a maradék többszáz ruhát:( Egy óriás komódot feltettem már, de az se kell a kutyának sem, pedig jó állapotú és jó áron is adom.
Nem tudom hogy másoknak hogy megy olyan jól az eladás, nekem meg miért nem:(
Ha nem szereted, hogy hivogassanak, akkor ne add meg az expressen sem a telcsi számod, sem az e-mail címed!Ott is lehet olyant, hogy csak privit ír az érdeklődő a hírdetőnek.Elolvasod mit ír, és ha akarsz válaszolsz, ha nem, akkor nem.Igy el tudod kerülni a felesleges telefonálókat.
Amúgy én nagy nehezen találtam itt a környéken valakit, aki babaruhákat árul.Azóta úgy veszem tőle a cuccokat, hogy amit kinő a lánya, már megyek is érte.Hát így nem kell nézegetnem a hírdetéseket.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!