Adtok használt ruhákat a babátokra, vagy csak újat?
Újszülöttként csak újat adtam rá, úgy gondoltam, hogy én sosem fogom használtba öltöztetni a gyerekemet.
Most pedig pár hónap elteltével több a használt, mint az új ruhája.Lelkiismeretfurdalásom van, hogy a gyerekem "csak ennyit" érdemel:(Ti milyen ruhát adtok rá?
hát akkor én szar anya vagyok, mert nálunk bizony a ruhák 95%-a turis, bálás, bababörzés. ami új, azt kaptuk, én összesen 1 db hálózsákot vettem neki újan. nekünk ennyire telik, nem vagyunk nagyon eleresztve anyagilag és feleslegesnek tartom az új ruhát. amíg csak fekszik a baba, nem tud a ruhája elhasználódni, most meg, amikor már körbemássza a lakást, hát szívbajt kapnék tuti, ha ezt egy 5.000 ft-os nadrágban vagy pulcsiban tenné. ennyiért veszek neki 10 db ruhát, aztán ha kell, 3x öltöztetem át egy nap, mert leeszi, összekeni, belemászik valamibe stb.
azt már le se merem írni, hogy a bútorai, de még a mellszívó is használt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!