Hozzátáplálás??
Figyelt kérdés
15 hetes a babám es hasmenése van es a vedőnő ajánlotta hogy kóstoltassunk almát pürét vele mert az jó a hasmenésre is és ezzel lassan kezdhetjük a hozza taplalást.
Anyatejes a babám viszont éppen elég a tejem szoval nincs valami sok ezert 6 honap helyett 4 honaposan mar lassacskán akartam kostoltatni. De még 3.5 hónapos tudom az a fél hónap különösen nem sok de ti mit ajánlottok? Kapjon a baba pépes hamit kóstoltatásrs ennyi idősen ?
2023. márc. 6. 01:05
21/24 anonim válasza:
12#-es vagyok. Én még mindig azt vallom,hogy azért a hasmenésnek is utána kellene járni,ha nem szűnik meg ha tényleg annyira nem gyarapszik annak is az okának,és HA nincs neki ok,akkor ilyen alkat,ennyi. Pl. nekem is van ilyen ismerősöm,hogy alkati dolog volt ott,de olyan is van,hogy alig hízott a babája és utána ment ennek,vérszegény volt.
22/24 A kérdező kommentje:
2szer vittem orvoshoz a gyereket mind a ketszer azt állapította meg az orvos hogy nincs baja de azota is hasmenese van. Elvileg csecsemöknel elofordul.... azt mondta.. a gyerek jokedvu stb azt mondta semmi baja . Ra adasul nem csak hasmenes hanem a széklete is zold es anyatejes elvileg sarga volt eddig. Mar nem tudom mit is gondoljak igazabol...
2023. márc. 10. 22:19
23/24 anonim válasza:
Vérvétele volt valamikor? Nem lehet vashiány?
24/24 anonim válasza:
Ha zöld, ès anyatejes, az emèsztetlen epefestèk. Se nem kòros, se nem kàros. Ha a babàt zavarja (nyűglődik, pukizik, stb.) , akkor azt èrdemes kipròbàlni, hogy 3 òràs időtartamon belül mindig ugyanarra a mellre rakod. De ha a babàt nem zavarja, akkor nem kell semmit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!