Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a baja a 13 hónapos babámna...

Mi a baja a 13 hónapos babámnak? Egész nap ordít, megbolondulok lassan.

Figyelt kérdés

Pár napja tart, hogy folyamatosam ordít (nem nevezhetem sírásnak, torka szakadtából ordít) Kb 1-2 óra van egy nap amikor jól elvan, semmi baja, a nap többi részébe megy a fesztivál. A saját gondolataimat se hallom már, fejem fáj egész nap. Enni is kevesebbet eszik mint szokott, fötett minimálisan. Voltunk orvosnál, átnézte, nem talát bajt. Az ínyét is kenegetjük géllel hátha az a baj, de az sem segít.

Segítsetek mit tegyek,már nem bírom idegekkel.

2023. márc. 5. 18:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként lehet növekedés is.

Unoköcsém mindig fájlalta a lábat,meg a fejét a frontra.

Dehát nem.csodálom ilyen időjárásnál,higy sír...tegnapelőtt itt 15 fok volt tegnap fújt a szél ma esik a hó...

2023. márc. 6. 09:15
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
#13 Előbb nevelj 13 hónapig egy gyereket és utána legyél ilyen okos. Az anyaság velejárója, hogy az ember így is rengeteget feláldoz magából, nyilván neki is rossz hallgatni a sírást. Ha legközelebb fáj a fejed, majd ne legyél hálátlan, és arra gondolj, hogy milyen jó neked, hogy előtted áll az élet és nem épp agyvérzésed van.
2023. márc. 6. 11:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy tényleg valami fronthatás van. Az én (14 hónapos) kisfiam is kifordult pár napja. Egésznap "nyíg", tegnap meg torka szakadtából ordított végig egy 20 perces kocsi utat, amit mindig is szeretett. 😅
2023. márc. 6. 12:59
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
#22 Miből gondolod, hogy fiatal vagyok és nincs gyerekem? Csak mert van véleményem, ami nem egyezik a tieddel vagy a kérdezőjével? Képzeld neveltem sokszor 13 hónapig gyermeket és soha nem magamat sajnáltattam, ha a baba időszakosan többet sír, hogy jaj nekem milyen rossz. A babának sokkal rosszabb, aki csak sírással kommunikál és nem tudja elmondani mi a baja.
2023. márc. 6. 16:08
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem csak egy válaszoló véleményével nem egyezik a tied, hanem senkiével. Mindenki tudott normálisan, értelmesen válaszolni rajtad kívül. Te az a típusú ember lehetsz aki azt gondolja csak neki van igaza és csinálja jól a dolgokat az összes többi ember pedig hülye.
2023. márc. 6. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!