Mi a baja a 13 hónapos babámnak? Egész nap ordít,
megbolondulok lassan.
Figyelt kérdés
Pár napja tart, hogy folyamatosam ordít (nem nevezhetem sírásnak, torka szakadtából ordít) Kb 1-2 óra van egy nap amikor jól elvan, semmi baja, a nap többi részébe megy a fesztivál. A saját gondolataimat se hallom már, fejem fáj egész nap. Enni is kevesebbet eszik mint szokott, fötett minimálisan. Voltunk orvosnál, átnézte, nem talát bajt. Az ínyét is kenegetjük géllel hátha az a baj, de az sem segít.
Az 5ös hozzászólásodból még fülgyulladásra tippelnék, mert az a rágásban is akadályoz ugye. De a doki gondolom a fülét is nézte.
2023. márc. 5. 20:59
12/25 A kérdező kommentje:
Nézte, igen, rendben van a füle is. A doki is arra tippelt még nem nézte át.
Amúgy banánt, körtét, kekszet, ilyeneket rág rendesen. Fözeléket meg semmilyen állagút nem eszik, csak az üveges csúszik le. Pedig nincs rásoktatva, ha 5 ilyet evett összesen eddig amikor épp nagyon SOS volt
2023. márc. 5. 21:29
13/25 anonim válasza:
Nehogy már neked legyen problémád, ha sír a baba, neki rosszabb, hogy nem tudja elmondani, mi a baj. Ha megszülted gondolom tudtad, hogy nem lesz minden leányálom. Örülj, hogy van gyereked, sokaknak nem adatott meg, vagy elveszítették a babájukat, pedig ,,elviselnék" a sírását, sőt örülnének, ha egyáltalán hallhatnák..
2023. márc. 5. 23:00
14/25 anonim válasza:
13as:ne a kérdezőn él ki a lelki traumáidat...fordulj szakemberhez.
2023. márc. 5. 23:20
15/25 anonim válasza:
Inkább a kérdés feltevőjének kellene, ha megszült egy gyereket, aztán meg kiderül, hogy van egy nehezebb időszak és már nem tudja elvilselni a sírását.
2023. márc. 5. 23:24
16/25 anonim válasza:
Sőt nem is nehezebb időszak, pár napról van szó. Aki nem tudja elviselni, ha a gyerekének pár napig rosszabb a kedve és sokat sír, annak nem való gyerek.
2023. márc. 5. 23:35
17/25 A kérdező kommentje:
Aki akar az mindent is félre ért és kiforgassa a szavakat
Az a baj, hogy nem tudom miért sír ennyire, valami nagy baj vagy csak ilyen idöszak, hogyan tudok neki segíteni. És mikor lesz jobb. Na de minek is magyarászkodom, itt mindenki megértette a kérdést egyetlen frusztrált emberen kívül
2023. márc. 6. 00:27
18/25 anonim válasza:
Ehhez képest az egész kérdés arról szól, hogy NEKED hogy fáj a fejed a sírástól, TE nem bírod már ezt stb. Pedig csak pár napról van szo. :) Nem a gyereken van itt a hangsúly, hogy neki jobb legyen, hanem hogy neked ne kelljen hallgatni a sírást. Csak ezt még te sem ismered fel szerintem. :)
2023. márc. 6. 00:33
19/25 anonim válasza:
Minimális önreflexiód lenne felismernéd, hogy te nem is a gyerekedet sajnálod, hanem magadat, hogy hallhatnod kell a sírását. Ha másképp lenne miatta akarnád, hogy jobban érezze magát és ne sírjon, nem mert neked kényelmetlen a helyzet. :)
2023. márc. 6. 00:40
20/25 anonim válasza:
Volt nálunk is mikor pár napig rájött az ordítás. Nem jöttem rá mi baja lehetett, adtam neki a végén nurofent, mert már sajnáltam szegényt, simán lehet hogy a feje fájt a fronttól, vagy a fogacskak mozgolódtak. Ha elmúlik pár nap alatt nagy baj nem lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!