Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hónapos babát kenguruba?...

Két hónapos babát kenguruba? Jó ötlet ez?

Figyelt kérdés
Van két ismerősöm is aki rendszeresen kenguruba viszi napi minimum 1 órát a babáját.Nem fekvőbe, hanem olyanba amibe mitha állna a kisbaba.Szóval én nem tudom, de nem helyeslem, sőt most mind a két baba 2 hónapos, de volt olyan, hogy erős viharos szélben másfél hónaposan kihozta,a babát sétálni kenguruba.Én úgy sajnáltam a kisbabát.Az én 3 évesemet is csak 20 percre hoztam ki, mert nem bírt magával, de tök rossz idő volt, szóval be is jöttünk 15-20 perc után, persze nem tetszett a fiamnak de a kutyám nem vertem volna ki ilyen időben:szóval visszatérve a kengurura, én nem helyeslem, de szólni nem merek nekik, hogy ez ártalmas a gerincre, én legalábbis így tudom.Amikor megvettem életem első kenguruját akkor a fiam 4 hónapos volt és rá volt írva, hogy 4 hónapos kortól.Én azért vártam két hónapost, és csak félévesen tettem bele.
2010. okt. 6. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól tudod!!Nem tesz jót a gerincének!!Szegény kicsike!!Az ilyen sima kengurukat 3-4hónapos kórtól lehet használni!
2010. okt. 6. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Van amelyiket lehet már használni, a nem vizszintesek közül is. A lényeg, hogy elég magas legyen, a fejét tartsa rendesen. A gerinctartással nem értek egyet veletek. Mégis mennyiben más, ha otthon a karodban tartod, cipeled a babát? Persze nyilván órákig egyik sem jó.
2010. okt. 6. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:
én egy hónaposan tettem bele először, még nyeklett-nyaklott szegény, ki is vettem. 7 hetesen már tartotta magát valamennyire, a fejét meg a kenguru tartotta, mi is sokat használtuk. félévesen az enyém már bele se fért...
2010. okt. 6. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!