Mit tehetek még a melegkiütésre ha nem múlik?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak melegkiütése van az egész hátán és mellkasán.Egy hétig hintőporoztam és levegőztettem de nem múlt ezért elvittem orvoshoz.De azt mondta ezzel nem tud mit csiálni majd elmúlik.Még másfél hét után se jobb,és már nagyon ki van száradva a bőre.Mit tehetek még rá hogy jobb legyen.A boraxos popsikrémet lehet jó rá?Köszönöm ha vaki tudna segíteni.2010. okt. 6. 09:34
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy melegkiütés? Annak már régen el kellett volna múlnia! Mivel mosol? Mivel öblítesz?
2/9 A kérdező kommentje:
Az orvos is azt mondta hogy melegkiütés.Dosia mosópor,és coccolino vagy silan öblítő eddig is ezeket használtam nem volt gond.(De a mosógépem a mosás végén 2szer öblít.)
2010. okt. 6. 09:40
3/9 anonim válasza:
ha csak nincs 35 fok a lakásotokban ez nem lehet melegkiütés... ahogy a nevében is benne van, ahhoz meleg kell. Nem lehet hogy agyonöltözteted?
4/9 anonim válasza:
Hány fok van nálatok? Miben van a kicsi? [link]
5/9 A kérdező kommentje:
De igaz biztosan túlöltöztettem és nagyon izzadós,tudom én nem csináltam jól,most nagyon figyelek hogy jó legyen neki(dehát eddig is ezt tettem).
2010. okt. 6. 09:57
6/9 anonim válasza:
oké, figyelj rá, hogy mindig csak 1 réteggel legyen rajta több, mint rajtad. Csak pamut cuccokat adj rá, mert az is sokat számít, ha nem tud levegőzni a bőre. Ha otthon van 22-23 fok a lakásban, elég egy rövid ujjú body és egy hosszú ujjú rugi rá. Meleg kiütésre pedig jobb ha nem teszel semmit, mert pl. a hintőpor igaz, hogy csökkenti szegénykémnek a viszketését, de ugyanakkor elzárja a pórusokat is, így nehezebben fog gyógyulni. Esetleg minden pelenkázáskor mosd le meleg vízzel a kis hátát és hasát.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen 22-23fok van a lakásban.De általába ezt a hosszú újjú pólót adtam rá,a vékonyabb fajtát.De úgylátszik ez sok volt.
2010. okt. 6. 10:47
8/9 anonim válasza:
Szia! Amíg pöttyös és kiütéses, addig használd a Frezyderm babakrémet, utána pedig a folyékony hintőport. Nővérem babájának ez a fajta termék család vált be, pikk-pakk rendbe tette babó bőrét :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,akkor megpróbálom ezekkel,hátha nálunk is beválik.
2010. okt. 6. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!