Egy tervezett baba megfoganása után miért fordulhat elő, hogy az anyuka el akarja vetetni?
Szerintem az nem normális,hogy ez valójában kérdés. Úgy gondolom, hogy aki ilyeneken lovagol, igenis ítélkezik és önigazolást keres,illetve partnereket hogy durrogtathassa az igazát.
Kérdésedre válaszolva:
-ikerterhesség. Rengetegen megijednek tőle.
-genetikai betegség. Én is elvetettem volna,ha csak addig lenne életképes, amíg megszületik,vagy utána pár óráig. Ekkora lelki terhet senkire nem lehet ráróni,hogy neveljen a szíve alatt egy kicsi embert,aki pár percig sem él majd.
-sokan azért is megteszik, mert a kedves férj bepánikol,olyat mond,amit nem kellene, esetleg kiderül hogy van valakije,stb.
Én ezeket hallottam indoknak az elmúlt három évben, mióta várandós/kisgyerekes közegben vagyok.
Nem vagyok amúgy abortuszpárti, sem abortuszellenes. Józan ész párti vagyok, illetve úgy gondolom,hogy igenis vannak dolgok, amikhez semmi közöm, és más terhességmegszakítása ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!