Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miben hozzam haza a babà...

Miben hozzam haza a babàmat?

Figyelt kérdés

Hordozot,mozeskosarat nem vettünk.

Mibe hozzuk haza majd a babàt a korhàzbol?

2008. dec. 28. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia! A hordozó kell a kocsiba. Ha nincs kérj kölcsön, vagy ha van még idő vegyetek. Mi nagyon szeretjük. Sokszor jól jön még.

6 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 28. 11:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem veszünk,mivel nincs autonk,ezért kérdem,hogy akkor mibe?
2008. dec. 28. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Es a korhazbol mivel mentek haza? Ha tomegkozlekedve, akkor marad a babakocsi. Ha meg mondjuk taxival, vagy rokonnal/barattal, akkor bizony az autoban kell a hordozo. Ezesetben kerjetek kolcson egyet, mert mashogy a baba nem szallithato autoban.
2008. dec. 28. 12:53
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Szoval màr elsö naptol lehet babakocsiban a baba?

Igen szerintem busszal ,v. vonattal jövünk haza,nem hosszu az ut,de ismerösök azok nem nagyon vannak,taxi meg az dràga lenne.

2008. dec. 28. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A legelső válaszíró vagyok. Én őszintén nem javaslom a tömegközlekedést. Az Ő immunrendszere még nem olyan hogy ott vihesd. Bár nem tudom mennyi ideig utaztok ott hamarabb kaphat fertőzést. Amikor az orvosom megtudta hogy 2 1/2 órát utazunk haza megijedt hogy ugye nem tömegközlekedéssel viszem haza. Szóval ha téli időszakban születik mindenképpen kocsival vigyétek haza és kérjetek kölcsön 1 hordozót. Ha rövid az út pl 30 perc akkor egy pólyába vagy egy vastag takaróba is be lehet csavarni. De ha rám hallgatsz akkor tömegközlekedéssel csak akkor viszed ha nagyon nagyon muszáj.
2008. dec. 28. 13:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocs és nem csak az autóban jött jól a 6 hónap során...
2008. dec. 28. 14:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Ok,az rendben hogy lehet kölcsönkérek egyet.

De nem veszek!

A 6 honap alatt neked tuti hogy jol jött,de hidd el,én nem tudok venni.

Nekünk se anyos,se anya,se teso se senki nem segitett még egy darab pelenkàt se megvenni,A pàrom dolgozik egyedül,szoval örültünk ha a ruhàkat,babaàgyat,babakocsit,stb.stb. megtudtuk venni...

Lehet hogy késöbb még megfogjuk venni a hordozot,de az elsö 2 honapban kizàrt!

Mindenesetre köszi!

2008. dec. 28. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:

szia

és ha kölcsönöznél? bár nem tudom mennyiért lehet.

2008. dec. 28. 14:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
vonatra fel fér a babakocsi,jól beöltöztetted betakarod és nem lesz semmi baj,meg a vonaton van külön kismamáknak ülés,ahol elfér mellette a babakocsi..
2008. dec. 28. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nincs senki, aki segíteni tudna egy autóval, akkor nincs más, mint tömegközlekedés. A csecsemőosztályos nővér majd el tudja mondani, hogy amikor szülsz, az akkori időjárásban mit adjatok a babóra. A babakocsiba tegyél vastag plédet, és egy másikkal is takard majd be. Ha van pólyád érdemes belekötni. A vonaton ha meleg van takard ki, nyisd ki rajta a polyát nehogy megizzadjon. Ha nem hangos a vonat (kis piros), és csak 10-20 perc az út, akkor lehet egyszerűbb a peronon utazni. És a babakocsi elejére teríts egy szövet pelust, hogy se a hideg, se a bacik ne jussanak be. A legjobb mégis az lenne, ha egy kollega, szomszéd, vagy bárki kocsival hazavinne a benzinpénzért cserében. Már csak azért is, mert én szülés után másfél - két hétig járni is alig tudam a gátsebem miatt, nemhogy vonatozni. Remélem neked nem lesz ilyen gondod, de szülés után pár nappal neked nem szabad emelned, cipelned majd, és nagyon vigyáznod kell majd. Próbáljatok valakit megkérni, akár idegent is. Ezt azért megértik az emberek.
2008. dec. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!