Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Asztmàs vagyok, repulov...

Asztmàs vagyok, repulovel megyek haza ma és nincs papirom az inhalàtoromrol, pedig muszàj lenne felvinnem kézipoggyàszban. Meg fogjàk engedni?

Figyelt kérdés
Ha nincs nàlam, akkor ha rohamot hapok, meg is fulladhatok. Wizzairrel megyek brusszel CRLbol Budapestre. Egyedul vagyok, 15 évesen. Lesz baj?
2010. aug. 14. 11:51
 1/8 anonim válasza:
76%
FEl a fejjel pajti;)
2010. aug. 14. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
???
2010. aug. 14. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
kifelé hogy vitted?
2010. aug. 14. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Asztmás betegek légzést segítő készülékeiket abban az esetben vihetik a fedélzetre, ha azokban nincsen oxigénpalack. Azok az utasok, akik súlyos asztmában szenvednek, vagy akiknek az utazása előtt nemrégen szájon át szedendő szteroid készítményt írt fel orvosa, orvosi igazolással kell rendelkezniük, mely igazolja, hogy alkalmasak az utazásra.

ez nem a Wizzair learása de sztem mindenhol így van.

2010. aug. 14. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
*leírása
2010. aug. 14. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

ezt találtam a Wizzair honlapján

Azon utasok fuvarozását, akiknek egészségügyi okokból extra oxigénre van szükségük, abban az esetben vállaljuk, amennyiben légi utazásra való alkalmasságukat igazoló orvosi nyilatkozattal és kísérővel rendelkeznek. Felhívjuk figyelmét, hogy biztonsági okokból a Wizz Air tiltja saját oxigénpalackok fedélzetre vitelét, valamint nem biztosít külön oxigén ellátást.

Számomra ez nem világos..Tehát oxigénpalackot nem vihetsz fel és nem is adnak:s

2010. aug. 14. 13:42
 7/8 anonim ***** válasza:
hát, csak nem jön rád roham addig:S
2010. aug. 14. 14:14
 8/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Remélem igazam van és ez az inhalátor csak egy kis kézi készülék, amelynek a tartálya kisebb mint 1 deciliter.

Ez esetben a kutya sem fog hozzád szólni.

Ha kicsit nagyobb lenne, akkor majd megmagyarázod és bízz abban hogy megértőek lesznek.

2010. aug. 14. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!