Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 6,5 hónaposan...

Normális, hogy 6,5 hónaposan ezeket csinálja?

Figyelt kérdés

Kisfiam 6,5 hónapos. Néhány napja tökéletesen mászik, próbálkozik az üléssel kisebb-nagyobb sikerrel (elborul), mindenre felkapaszkodik, s állna fel. Felmerült bennem, nem csinálja-e ezeket túl hamar! Semmit sem erőltetünk, de akadályozni sem akarom. Azok az anyukák akikkel beszélni szoktam, mind csodálkoznak, de általában az ámulat után hozzáteszik:"Túl hamar csinálja!" De akkor mit tehetnék?

MInden hozzászólónak előre is köszönöm!

2010. okt. 5. 22:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért ne csinálja, ha ő akarja. Neki ez a saját üteme. (Nálunk is minden korábban történt, 7hónaposan már kézen fogott, hogy sétáljunk, bútorok mellett haladt. 9 hónaposan elindult.)
2010. okt. 5. 23:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond,ha magától csinálja. Az én kislányom is alig 7hónapos és szépen mászik,magától ül és nem dől el. Már több mint egy hete hogy kapaszkodva feláll.
2010. okt. 5. 23:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb hozzászólásokat! Úgy fogok tenni, ahogy tanácsoltátok! Hagyom, hogy tegye, amit tennie kell, de figyelek, ahogy eddig is!
2010. okt. 6. 00:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy bármi baja lenne tőle,az én kisfiam is így csinálja...5 hónaposan a nagy kádban felállt,aztán nem volt még 6 hónapos,amikor a kiságyban és a földön is felkapaszkodott.Azóta természetesen nem lehet lelőni.Most 8 hónapos,kapaszkodva sétál már 1 hónapja...Csak arra figyelj,hogy tornáztasd és masszírozd,nehogy összetapadjanak az izmai,mert állítólag az nagyon fájdalmas.Neki is befelé fordul a bal lábfeje,de még a pocakban alakult így,az a lába mindig "kilógott" a pocakomból.Azt mondta a doki,semmi baj,csak tornáztassam és vegyek neki drága cipőt,ami jól fogja a bokáját.
2010. okt. 6. 07:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Holnap lesz fél éves a lányom. Most mászott ide. :D Ülve még eldől, de akkor lehet, hogy az is mindjárt menni fog? Bebarangolja az egész szobát és pakol folyton. Nekem is azt mondják, fejlettebb a koránál. :O Pedig még nem ül és nem áll egyedül. Nah, majd kiderül :D Különben 22 hetes korában már van róla fotó, hogy mászó pózban hintázik és hogy forogva közlekedik a szobában. (a legtöbb baba épp a fordulást tanulta akkor)Én irtó büszke vagyok rá.
2010. okt. 6. 11:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2010. okt. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!