Este korán alszik már pici kora óta. Max fél7. Ha épp nem fogzik akkor 1x ébred enni, max 2x, de legkésőbb 5kor felkel, de nem ritka h 4kor. Az esti alvást lehetetlen elhúzni annyira fáradt, álmos már arra
Mi ebben a kérdés? Azért kel korán, mert korán fekszik és nincs ennél nagyobb igénye az alvásra.
Nem tudsz mást csinálni, mint kibírni pár nyűgösebb estét és átszoktatni fokozatosan a későbbi alvásra. Tedd le csak fél órával korábban, aztán megint fél órával, addig szórakoztasd, játssz vele, próbáld elvonni a figyelmét, ha nyűgös már.
Ha fél 8-kor megy aludni, reggel is tovább fog.
2023. márc. 2. 06:19
2/12 anonim válasza:
Mennyi idős? Mennyit alszik nappal?
2023. márc. 2. 06:28
3/12 anonim válasza:
A lányom is ilyen volt, bár ő este később feküdt azért le. De hajnalban kelt rendszeresen. Csináltattunk vele bármit, ugyanúgy korán kelt. Aztán idővel leszokott róla.
Most 12 éves, a mai napig nem egy nagy alvó. Akármilyen későn is fekszik, reggel korán kel. Nem hajnalban, de ha fent van valami miatt éjfélig, akkor is nagyon max.8-ig alszik.
2023. márc. 2. 06:30
4/12 anonim válasza:
Az 1-essel nem értek egyet, a fiam mindig ilyen volt, ha 7-kor alszik akkor is 5-kor kel, ha 11-kor, akkor is 5-kor és cserébe egész nap nyűgös is lesz. Szóval akkor már inkább aludjon korán... én alkalmazkodtam ehhez, mert más nem bírtam, korán fekszem én is, és így valamennyire tűrhető.
2023. márc. 2. 06:51
5/12 anonim válasza:
Nálunk három gyerek van, ebből kett bagoly típus ahogy mi is, egy pedig pacsirta. Ő ilyen, akkor is ha a fejem tetején pörgök.
2023. márc. 2. 07:05
6/12 NTBS válasza:
Mert kialudta magát.
2023. márc. 2. 07:13
7/12 anonim válasza:
Fiam 9-kor alszik,es felvan fél 6-kor,amikor en is kelek..mondjuk ugyis keltenem kene őt fel hétkor minden nap,szoval egy ora ide oda nem szamit.
2023. márc. 2. 08:11
8/12 anonim válasza:
Azt írod, fél 7-kor alszik MAX, hát bocs de meddig kéne szerinted aludnia, másnap reggel 9-ig? 😃
2023. márc. 2. 08:21
9/12 anonim válasza:
10 honapos fiam van.en napkozben delben altatom,alszik max 1 orat,aztan negykor is elaltatom,akkor csak szundizik egy fel orat.igy kibirja 9-ig,es akkor nem kel ejjel csak 2×.(ejfelkor,akkor altalaban visszaalszik magatatol 5-10 perc mulva,es haromkor,akkor mar ehes,de akkor is visszaalszik eves utan)reggel meg normalis idoben kel
2023. márc. 2. 08:31
10/12 anonim válasza:
Van a gyereknek egy napi átlagos alvasigénye, nem fog többet aludni. Nálunk ez most 10-11 óra. Ha este többet alszik délutan kevesebbet, és fordítva is igaz.
Általában 9-fél10 mire elalszik, 6-fél hétkor kel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!