Vettem egy FLP-s Aloe activator-t(aloe fleur de jouvence). De az van ráírva, hogy szépségfokozó kezelés részeként használatos , bőrtisztításra. Az FLP-s csaj azt mondta ezt itatják a babákkal mert sokmindenre jó. Ez igaz, tényleg ez az?

Szia!
Valóban arra is valo, pl.:higitani a sminket meg lemosni.De jotékony hatása van.Ha fáj a babának a hasa,jön a foga,de ha neked fáj a szemed szembe is lehet cseppenteni.Nyugodj meg használd nyugodtan.Teljesen természetes alapanyagu, nem lesz baja a babának tole.
Amugy teába vagy vizbe tudod vele megitatni,annyi cseppet ahány kilo.
Remélem segitettem.

Szió!
Én úgy tudom, hogy azért vannak kozmetikumoknak feltűntetve ezek a termékek, mert hivatalosan gyógyhatású készítményként nagyon nehéz őket forgalomba hozni. Ha megnézzük a gyószeripart, akkor könnyű ezt elfogadni, mivel a gyógyítás helyett ott az üzlet lépett előtérbe.
Zita

Azért mielőtt a szemébe cseppentenéd valaha is, próbáld ki Te is saját magadon, csak hogy megtudd, mi a pokol! (Aktivátorban tudod, mi a jó? Hogy tökéletes placebo! Amíg hittem benne, addig használt, amikor egymás után sorban csalódtam jópár FLP-s termékben, egyszer csak nem használt többé... de soha, semmire... pedig mindent ugyanúgy csináltam. Szóval placebo.)
ARCtoniknak egyébként király... és ha nincs más TERMÉSZETES fájdalomcsillapító, akkor meg lehet próbálni. Nekem már az utolsó egy évben soha nem használt, de az elején tény, hogy igen. Most vagy az van, hogy pár év után hozzászokik a szervezeted (nem ittam literszám, 1 kis flakon=1/2 év), vagy tényleg placebo.

Sziasztok!
Csecsemőkortól adható,tényleg van egy pár mp-es csípő érzés amikor először használod de ez attól is függ,hogy kinek mekkora a fájdalomküszöbe.De szerintem elviselhető az a kicsi fájdalom arra gondolj,hogy jobb lesz utánna.Tényleg kozmetikai készítmény de mivel 100 százalékban szürt változata az Aloe Vera gélnek így sok más betegségre is használható!
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!