Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónaposan most 5720g a...

2 hónaposan most 5720g a kisfiam, nem sok ez? Lehet összefüggésben ez azzal, hogy nem nagyon emeli a fejét még hosszabb időre?

Figyelt kérdés
3500g volt a születési súlya, 3350g amivel hazajöttünk. Rengeteg tejem van, mostanában csak zabagépnek nevezem. :-) Fektetem hasra, de hamar elveszti a türelmét, utál így lenni.
2008. dec. 28. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam 3700 g-mal született és 9 hetesen volt 5800 g.,az első 3 hónapban fejlődnek leggyorsabban. Az enyém tápos, de ő is nagyon sokat evett az első két hónapban. Most 3 hós, kicsit már vissza vett az evésből. Amugy az enyém is utál hason feküdni, de már nemsokára elkezd forogni és akkor majd lesz hason is eleget. Az miatt meg, hogy nem emeli a fejét még hosszabb ideig, ne izgulj,még ráér nincs elkésve.
2008. dec. 28. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia az én fiam 3800g született 7 hetesen 5300g volt.Igény szerint szoptatom,ami azt jelenti nálunk,hogy napközben 2-max 3 óránként éjjel viszont ...este 8 kor eszik majd csak hajnali 4-5 körül.Nekem azt tanácsolta a védőnő próbáljam kitolni az evést 3-4 óránkéntira,de ha azt mondják,hogy anyatejjel nem lehet túltáplálni,akkor minek kínozzam????

Szerintem nem sok,miénk szeret hason aludni,fordítja is rendesen a fejét,bár néha rá kell segíteni.

2008. dec. 28. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 6 hetesen volt 6kg,de azt mondta a Dr-nő ,hogy nem baj.A suly nincs össze függésbe a mozgásával.2 hos baba anyukája!
2008. dec. 28. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és szpotatom mást nem kap és 4kg-született és 3700g jöttünk haza .Az utolso válaszolo vagyok
2008. dec. 28. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az én manóm 4350 g született, most 8,5 kg körül van. Ő nagyon aktív volt. Ne aggódj miatta a fiúkról azt mondják hogy lusták. Bár én nem ezt vettem észre. Majd ha úgy érzi itt az ideje akkor úgy is csinálni fogja.

6 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 28. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:

szia! az én babám 11 hetes és 5300 gr, pedig ó 4 hetesen még 3280 volt, azaz a születési súlyán állt. szóval ne aggódj!

a nyak gyengesége valóban összefüggésben van a súllyal, de nehogy fogyóztatni kezd! :)

azoknak a babáknak ugyanis, akiknek rövid idő alatt jelentősen nő a súlyuk, a nyaki izomzatuk nem tudja hirtelen követni a fejlődést. szóval nehezebb a buksi és nehezebb megtartani. ez egyátalán nem gond, mert pár nap alatt hozzáerősödik az izom, ha egy picit gyakoroltok.

az én babám is utálja a hason fekvést, így én úgy verem át, hogy az ölemben tartom és szép lassan dőéök hátra, ő meg kénytelen emelgetni a fejét.

gyakoroljuk a kezénél fogva ülő helyzetbe húzást is (ez sem ment még egy hete, csak lógott hátra a feje), viháncolunk közben és ma már simán megcsinálja!

sok sikert nektek is!

2008. dec. 28. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!