Forró paradicsomlé fröccsent az egy évesem szemébe, kb fél méterről, lehet emiatt látáskárosodása?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 21:12
2/23 A kérdező kommentje:
Még nem voltunk, most este történt alvás előtt.
2023. febr. 25. 21:26
4/23 anonim válasza:
Forro paradicsomle megy a gyerek szemebe,az anya pedig nem orvost hiv,hanem gyorsan felmegy a gyakori.hura es kiir egy kerdest.nagyon jo de komolyan...
5/23 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy az anyuka csak fel tudja mérni mekkora a baj és hova kell fordulni. Csak gondolom megijedt és megnyugvásért jött ide. (Ezt mindenképpen rosszul tette.)
Mennyi ideig sírt? Azonnal ki tudtátok mosni? Láttál rajta valamit ezután?
6/23 A kérdező kommentje:
Mennék én, de a férjem még nem ért haza a kocsival. Addig meg elaltattam szegény gyereket, hogy legalább annyi nyugalma legyen. Csak nekem nincs. Mert most ezen kattogok, hogy mi van ha emiatt fél szemére megvakul.
2023. febr. 25. 21:38
7/23 A kérdező kommentje:
5, köszönöm. Nem sokáig, az alvós kendőjével hamar megnyugodott. Azonnal kimostam hideg vízzel. Idő közben bedagadt neki. De ki tudta nyitni, nem volt nagyon piros. Mozgatta is.
2023. febr. 25. 21:40
8/23 anonim válasza:
Vigyétek el, amint tudjátok! De ha annyira hatalmas lenne a gond, biztosan sírna. Majd írd meg mi lett veletek!
9/23 anonim válasza:
Ha olyan nagy gond lenne, nem nyugodott volna meg ilyen hamar. De holnap nézesd meg orvossal.
10/23 anonim válasza:
Legalább hívd már fel az ügyeletet! Ők normálisan ki tudnak kérdezni (ők értenek hozzá, hogy ilyenkor miket kell figyelni), ha meg necces a szitu, kimennek és megnézik!
De ez, hogy elaltatod, miközben rettegsz, hogy megvakulhat, nekem furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!