Mágneses szekrényzárról tapasztalat?
Életszerűtlen, hogy az üres szobába fog bambulni a gyerek egyedül,mindenképpen fog keresni magának elfoglaltságot,és utánad fog menni.
Az én gyerekem szerette megenni a mesekönyveket piciként,húzgálni a kábeleket,és azt magára tekerni, beletekeredni a függönybe.Ettől mindtől megfulladhat, ha pont szerencsétlenek vagytok.Mindent a szájukba vesznek, bármit kint hagysz meg fogja enni ,krém,smink,pénz,gyógyszer,a táskádat is kipakolják,mert érdekes.
Az üres szobában az ágyról is le tud esni, sőt ugrani.Annak idején(kb 38 éve)a másfél éves unokatesóm,a tv-t rántotta a lábára(begipszelték),ami egy régi képcsöves ITT tv volt kb 2 ember kellett a pakolásához.Senki sem gondolta, hogy egy 12 kilós kislány bajt tud csinálni vele.
A keresztfiam 3x vágta be a száját/ínyét,ebből 2x mentőt kellett hívni,széthasadt az ínye és varrták, és iszonyúan vérzett,a harmadiknál a foga pattant le.Az elsőnél a kiságyban állt fogta a rácsot és hapcizott egyet,és pont az ínyével kapta el a rácsot,ömlött a vér,varrták.A másodiknál megcsúszott a kövön,ketten álltunk mellett, 2 mp volt,lendületből esett neki az étkezőpadnak,megint ömlött a vér,varrták.
A harmadiknál a kismotorral borult fel.
A másfél éves fiú unokatesómat a kirándulás/horgászás alatt a nagyapám elütötte kocsival,mert a szülők nem figyeltek,hogy a gyerek merre csámborog, a papa meg hallássérült volt,nem hallotta,hogy elment utána.Átment rajta a hátsó kerek, egy hajszálon múlt,hogy meg nem halt.
Még egy nagyobb gyereket is sokat kell figyelni, nemhogy piciket.
És tényleg nem bántás, de előbb legyen 1 gyereked, aztán gondolkozz 3 gyerekbe kis korkülönbséggel.Iszonyat embertelen nagy meló,szerintem külsős segítség nélkül megoldhatatlan.
De minden rendben lesz, jó anyuka leszel!
Ez a mágneses zár jó cucc :)
Mi csak 2 helyre tettünk a lakásban, ahol a laptopot és egyéb kütyüket tartjuk, meg a vegyszeres szekrényre, ezeket azért indokoktnak tartottam. Máshol garázdálkodhat nyugodtan a kisfiam.
De tényleg praktikus, és nem is làtszik kívülről legalább. :)
10 honapos a fiam.amig a hazimunkat csinalom addig vagy alszik,vagy ha nem,akkor beteszem ot a konyhaba az etetoszekbe...amikor vegeztem a munkaval,es meg is foztem,azutan csak vele foglalkozom egesz nap.a nyomaban vagyok.
Nem tartom jo otletnek,hogy amig en fozok,vagy akarmit csinalok,a gyerek egyedul maszkaljon a hazban felugyelet nelkul...az enyemet legalabbis nem lehet az nelkul hagyni,mert most mar felall es nem szeretnem,hogy az en figyelmetlensegem miatt baleset tortenjen.
Köszönöm szépen! Akkor hálás vagyok, hogy eddig ilyen könnyű volt vele, és szép lassan átkapcsolok kiskacsa üzemmódba. :) Abszolút nem ér annyit az én kis nyugis főzési időm, hogy neki baja legyen, de azt hittem, hogy ezt el lehet kerülni, mert eddig olyan jól működött. Sajnos csak fél órákat alszik egyben, úgyhogy azalatt megfőzni nem tudok, de biztos, hogy megoldom valahogy. :)
A mágneses zárakról a tapasztalatokat is nagyon köszönöm, mindenképp venni fogok, inkább nyitogatom őket betegen is, minthogy egyszer egy becsapódó fiókkal törje el a kis ujjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!