Mágneses szekrényzárról tapasztalat?
Nekünk ilyen van, Lindalime-ról rendeltem. Nagyon szeretem, abszolút bababiztosak, nem esett le egyik sem még, pedig 1 éve használjuk. A lányom mondjuk hamar rájött, hogy nem lehet kinyitni a fiókokat, így már egy jó ideje nem is rángatja őket.
Ohh, nagyon jó, köszönöm, és látom van belőle nagyobb kiszerelés is.
Valószínűleg, ha leszednéd őket, gyorsan rájönne, hogy újra szabad a pálya. :D
2 gyereket neveltem fel úgy, hogy egyetlen szekrényzárat nem használtam és mégis túlélték a dolgok, a gyerekek is. Volt egy olyan fiók nekik amibe garázdálkodhattak, a többit nem engedtem neki nyitogatni, pakolni és kész.
Barátnőm is olyat használt,amilyet az első belinkelt. Én tudom megőrűltem volna ha minden fiók és ajtó nyitásához a kütyü kellene, mert egy átlag főzés alatt 20szor nyitom ki az ajtókat. Egyszerűbnek tűnt a gyereket nevelni.
Nekem is olyan van mint az elsőnek. Nálunk nem vált be mert a fiókok alsó oldala nem egy szintűre volt kialallkítva, így oda nem lehetett felszerelni. Megpróbáltam, hogy a fiókok/szekrényajtók oldalára felrakni, de akkor kilehetett nyitni ha jó irányba elhúzzák oldalra próbálják és erre a gyerek is hamar rájött...
Igazából jó dolog, csak tényleg fontos megnézni, hogy a felszín ahova fel kell rakni az egy szinten van
5-ös arra gondolsz, hogy a fiók előlapjának az alja nem egy szintben van a fiók aljával? Mert néhány szekrény nálunk sincs szintben, jó, hogy mondtad. Köszönöm!
Nálunk nagy a ház, ráadásul kis korkülönbséggel szeretnénk 3 gyereket, inkább legyen biztonságos a ház, minthogy mászkálhassak utánuk egész nap. :)
Hát pedig attól, hogy lesz szekrényzárad, bizony mászkálni kell utánuk bőven.
Az én gyerekem(és mindegyik gyerek) akkor is tud hihetetlen dolgokat csinálni,ha mindenhol zár van.
Nekünk ilyesmi (volt)lett volna, de felszerelés utáni második napon megtanulta kinyitni az 1 éves fiam.
En a szekrenyeket lanyom hajgumiaival "lakatolom le.jo megtekerem es ki sem lehet nyitni 😅
Persze ez csak akkor kivitelezheto ha a foggantyukra ra lehet tekerni a gumit.fiok magason van,azokat nem kell lezarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!