Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kb 4-5millió forint a babaszül...

Kb 4-5millió forint a babaszületésétől 3éves koráig elég ha mellette van segítséged minden téren?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 10:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha van mondjuk stabil bevétele, te kapod a csed-et, majd a gyed-et és a bevételeitekből eddig kijöttetek, illetve van még mellé ennyi megtakarításotok, akkor tökéletesen elég.
2023. febr. 23. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Egy részét javaslom, hogy a mentális egészségedbe fektesd.
2023. febr. 23. 13:21
 13/23 A kérdező kommentje:
12es nem vagyok kíváncsi a bunkó megjegyzésedre van elég bajom így is..fel tettem egy normális kérdést.Azért tettem fel ezt a kérdést mert tanács kellett és mert a gyerekemnek szeretnék megadni mindent nem akarom hogy hiányt szenvedjen..
2023. febr. 23. 13:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
És vajon miért nincs a közvetlen környezetedben olyan intim kapcsolat, ahol ez a kérdés megjelenhet?
2023. febr. 23. 14:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt szeretnéd, hogy segítsünk konkrétumokat kellene írni. Az ellátásaid, az életkörülményeid, az igényeid, hol éltek, mire költesz havonta. En ezek alapján azt szűrtem le, hogy terhesen egyedül maradtál, apuka lehetett, de azt mondta anyagilag támogatni fog. Jól gondolom? Ezesetben nem biztos hogy ezzel számolhatsz, gondolom azt is mondta hogy örökké szeretni fog. Szóval szüleidre tudsz számítani? Miért 3 évre tervezel? 1 éves korában már el tudsz menni dolgozni. Bár gondolom ha nem kapsz cserét, gyedet, eddig még nem nagyon dolgoztál.

Segíthetnél kicsit hogy mi is tudjunk segíteni.

2023. febr. 23. 14:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyedül,apukával együtt élünk,saját házban
2023. febr. 23. 14:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne nem értem a kérdést. Ha apuka dolgozik és együtt is éltek akkor miért kéne fixen hozzányúlni a te tartalékodhoz?
2023. febr. 23. 14:48
 18/23 A kérdező kommentje:
Csak egy kérdés volt.
2023. febr. 23. 14:51
 19/23 anonim ***** válasza:
De miért?
2023. febr. 23. 14:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

De miert nem tudsz egy ertelmes kerdest feltenni?

Mi honnan szopjuk ki, hogy te mire gondolsz ennyi alapjan? Ott vagyunk veled? Ugye erted,hogy mi idegenek vagyunk es semmit nem tudunk rolad, csak azt, amit leirsz? Igy erre a kerdesre egyszeruen nem lehet valaszolni.

Ok, most annyi kiderult, hogy apuka dolgozik es egyutt vagytok, hurra, ehhez 2 oldalnyi valasz kellett, mire kinyogted...😆😆😆

De tovabbra se ertem, hogy jon akkor ide ez a penz.

Lennel oly kedves es elmagyaraznad?

2023. febr. 23. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!