6hetes pici fiam meg van fázva. Nem kap levegőt olyan náthás. Ti mit csináltatok ilyen esetbe? Lehet minden nap orrot szívni?
Mindenképpen vidd orvoshoz.
Orrot szivni lehet, de ne kinozd szegényt, ha olyan náthás, hogy nem kap levegőt. Te is nyugodtabb leszel
Ha csak az orra folyik más nincs akkor nem kell orvoshoz vinni.
Az orrát szívjad, minden etetés elött, vagy ha úgy látod, hogy szükséges, akkor lehet gyakrabban is.
Használhatsz orrsprayt is (homeost, vagy homeos tablettát) mi is ezt szoktuk, ha érdekel akkor megirom a nevüket. Meg c vitamint adjál neki.
A tengerviz oldatos nem lehet rossz.
Arra pedig, hogy nem engedik a szülőnek, hogy befeküdjön a gyerekkel - ne kerüljön rá sor-,
az egyik ismerősömnek volt egy tapasztalata.
Valamiféle paragrafusra hivatkozott, igaz, az anyukájával feküdt volna be egy klinikára, mert nem megfelelő ellátást kapott, szerinte, és mindjárt megengedték neki.
Egészségügyben dolgozott, igy lehet, hogy jobban volt tájékozódva. Én sem hallottam még róla.
Gyógyulást Nektek.
Szia!
A Sterimar-t 2 hetes kortól adhatod.
Nekem 8 hetes a babám, neki még nem kellett, de a két nagyobbal már rengeteget használtam.
(Egyébként, ha kórházba kerülnétek, Te miért nem lehetsz vele?! Ágyat lehet, hogy csak fizetőset kapnál, de egy széken mindenképpen mellette lehetsz. Főleg szopós babánál. De ne gondoljunk a legrosszabbra! A gyógyszernek, amit kaptál, biztosan kell 1-2 nap hatóidő):
Mielőbbi gyógyulást a picinek!
Szia!
Csöppents anyatejet a kisbabád orrába. Az baktériumölő és hamar meggyógyul. Plusz naponta többször is lehet szívni az orrát. Előtte csöpögtess be neki 1-2 csepp Sterimart az orrába és 1-2 perc múlva szívd ki neki.
Az én 7 hetes kislányom 1,5 nap alatt meggyógyult ezektől, pedig nagyon szűrcsögött és folyt az orra!!!
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!