Milyen érzés volt először apának lenni? Az új kapcsolatodból született gyereknél is ugyanezt érezted mint először vagy már más volt?
Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 07:44
1/4 anonim válasza:
A többedik babánál nyilván te sem fogod ugyanazt az újdonságot érezni, mint az elsőnél, hiszen már van tapasztalatod. De ez nem a szeretet milyenségét jelzi, söt igazából nem értem, miért izgulsz, az elvált apukák mindig az új gyereküket szokták jobban szeretni, mert velük vannak napi kapcsolatban, az első gyereküket "elfelejtik" idővel
2/4 anonim válasza:
Én is nőként válaszolok a férjem és a magam nevében. Abban igaza van az első válaszolónak, hogy amikor az embernek először születik gyermeke az olyan élmény, olyan érzés, amit egyszer lehet átélni. Emlékszem, amikor először láttam meg a pozitív tesztet, elmondhatatlan erős érzelmek jöttek fel bennem, zokogtam, napokig nem tudtam másra gondolni, stb... A másodiknál már csak mosolyogtam magamban, hogy végre sikerült. A férjemnek van 2 gyermeke az előző házasságából is, nem felejtette el őket, itt élnek velünk. Nagyon boldog volt, amikor megfogantak, majd megszülettek a gyerekeink, de biztos , hogy soha senki még egyszer nem fogja azt érezni, mint elsőre. Ennek szerencsére semmi köze a szeretethez, mindet egyformán szereti, szeretjük (mind annyira más, hogy teljesen másképp kell szeretni, ezért összemérhetetlen).
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, miért pontoztátok le az elsőt, igazat szólt. Válás után az apucik úgy elfelejtik az előző házasságból született gyereket, mintha sosem lett volna. Csinálnak új almot és megjátsszák a csodás apucit. Csak nehogy aztán azok az utódok is koppanjanak.
4/4 anonim válasza:
Én a második vagyok, és igazat mondtam, saját tapasztalatot. Az miért lett lepontozva, hogy nálunk éppen az anyuci felejtette el a gyerekeit, mintha soha nem lettek volna? Nem értem, hogy miért kell általánosítani, ráadásul nem az volt a kérdés, hogy mikor hanyagolják el a férdiak a gyerekeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!