Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hívnátok a kislányotokat...

Hívnátok a kislányotokat Zsuzsannának? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 21:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
utolsónak: Nem vagy egyedül. Én Krisztina vagyok, a lányom másfél éves és Eszter. :) Nekem is tetszik.
2010. okt. 4. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem tetszik,mert sok a becézése,és szépen is hangzik,de nem gondoltam rá a születésnél,nekem Eszter lett....remélem ez nem tartod parasztosnak,kedves hozzászóló?vajon téged hogy hívnak?
2010. okt. 4. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Anyukám is Zsuzsanna, és ha kislányunk született volna, neki a 2. neve Zsuzsanna lett volna.

2010. okt. 4. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is aranyos,édes!Sokféleképpen becézhető!Zsuzsika,Zsu,Zsuzska,Zsuzsa,Zsuzsi,Zsanna,Zsazsa,stb.
2010. okt. 4. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, nekem tetszik. Bár, kislányom Fanni lett. Ha menne a Zsuzsanna a vezetéknévhez, igen, akár adnám is, szép név.
2010. okt. 4. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, szép név! Semmi bajom a magyar nevekkel, és igen egyik hozzászólóval egyet èrtek, alig adnak manapság ilyen neveket! Vagy valami modernt, vagy pedig ősrègi nevet keresnek a szülők, extra kacifàntosat, higy minél különlegesebb legyen a gyerek, pedig nem a ném teszi azzá!

Mai kérdések között szerepelt hogy valaki a Bernardina Nevet szeretné adni, hát elég èrdekes!

De minap a játszótéren találkoztunk egy Veronikával, akit a nagyapja Veronkánsk szólított, ez is nagyon ritka manapság, pedig szép név! A Júlia is nyerő nálam!

De nagyon sok Sára van manapság, de ha le Sárikázom a gyereket szólnák hogy nem Sárika, Sára a neve, direkt azértvmert az nem becézhető :O

2010. okt. 5. 00:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Simán adnám a lányomnak. Gyönyörű név szerintem :)
2013. ápr. 19. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!