Hívnátok a kislányotokat Zsuzsannának? Mit szóltok hozzá?
Én Zsuzsanna vagyok és anyukám is. Végül a kislányom Zsófia lett, de csak egy kicsivel győzött a Zsuzsanna előtt.
Én szeretem a nevem, mert sokféleképpen lehet becézni és ha idős lesz akkor is szebb, mint egy Lara néni, Fanni néni vagy Dorina néni stb.
Ráadásul manapság ritka is.
Ja és 21:27-es szerintem meg te vagy a paraszt.
21:47!
Lehet, hogy 20 év múlva ez lesz a megszokott:Laura néni, Panna néni, Hanna néni stb.
Csak nekünk fura belegondolni.
nálunk esélyes volt ez a név is, de fiúnk lesz.:)
Talán abban a változatban különlegesebb, hogy Zsuzsa Anna. Szerintem ez pont az a név, amit ha elkiáltasz az ovi közepén, nem 20 gyerek fog odafigyelni:)
Csak az a borzasztó ebben, hogy a régi szép magyar nevek lassan eltűnnek és lesz helyettük Vivien, Evelin, Kitti Fanni, Dorina, Jázmin és egyéb borzalmak.
Nekem a Zsuzsanna tetszik, sőt a Katalin, az Ildikó, az Eszter, a Krisztina, a Gabriella is. De ezzel elég egyedül vagyok itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!