Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még itt rajtam kívül...

Van még itt rajtam kívül olyan anyuka aki az anyosnak nem adja oda a gyereket?

Figyelt kérdés

Szeretné elvinni sétálni (de úgy hogy en ne menjek)

Vagy szeretné ha odaadnám neki egy teljes napra úgy hogy én nem vagyok ott

Lassan 2 éves a gyerekem,már nemis olyan pici

De azóta se adtam oda neki,nemis tervezem.

2023. febr. 11. 18:19
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%

"Páromnak persze rosszul esik.

De nekemis sokminden rosszul esett,megse érdekelt senkit."

Fantasztikus párkapcsolat lehet. Leszarjátok egymás érzéseit, annyira sem tartott, hogy bemutasson az anyjának. Most meg bosszúból eltiltod a gyereket. Ez a kapcsolat sem lesz hosszúéletű. Főleg ilyen stílussal.

2023. febr. 11. 18:53
 12/32 anonim ***** válasza:
65%
Úristen 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. febr. 11. 18:55
 13/32 anonim ***** válasza:
96%

Jelen...anyosom azt se tudja,hogy mennyi idosek a gyerekeink.meg a macskamat sem biznam ra.

Annyi a kulombseg,hogy nalunk a ferjem is igy gondolja.

(Csaladi problemak miatt nem vagyunk tul joban.a ferjem konkretan ki sem allhatja az anyjat.meha beszelnek,de az mindig orbitalis nagy veszekedessel vegzodik)

2023. febr. 11. 19:08
 14/32 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi az össz indok,hogy nem tudja ki vagy? Akkor ismerkedjetek meg és megtudja. .
2023. febr. 11. 19:25
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
A 13-as esetében érthető, ahol apukának sincs normális kapcsolata az anyjával. De a kérdező esetében ez kizárólag bosszúállás. Nem az nagymama vagy a gyerek tehet róla, hogy a kedves apuka még be sem mutatta a nőt, akit teherbe ejtett.
2023. febr. 11. 19:35
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

Mióta megszületett a kisebb (most 2) lányom szinte minden este Ő fürdeti. Valahogy kialakult egy ilyen kis szeánszuk pedig a város másik végén lakik. Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk lehet azért is mert az én szüleim nagyon korán meghaltak, 17 évesen árva lettem.

2-3 havonta elmegyünk a férjemmel egy wellness hétvégére, akkor is Ő vigyáz rájuk. Van hogy a nagyobb lányom (8) aki nem a férjem biológiai lánya, ott alszik nála mert annyira szeretik egymást.

2023. febr. 11. 20:27
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
És arról vajon ki tehet, hogy nem ismert téged? Férjed nem mutatott be? Netán te nem akartad? Akkor ne pampogj. Ő pont szeretne közeledni felétek, te meg elhajtod. Buta vagy.
2023. febr. 11. 21:14
 18/32 anonim ***** válasza:
68%

Mi a férjemmel mind a ketten nagyon jó és összetartó családból származunk. Nekem már az is fura, mikor valaki itt írja, hogy ő a szüleivel hetente, kéthetente beszél telefonon csak... Vagy mikor itt írják az anyukák, hogy ők 6-8 hétig még a nagyszülőket sem engedik be a házba szülés után.

Én nem tudnék így élni, mi örülünk, ha családdal, barátokkal lehetünk. Nem teher, nem kényelmetlenség. Nyilván nem az van, hogy ránk telepednének, vagy mi rájuk, megvan a saját életünk. De igenis jó, hogy az unokák életének a részei, hogy vannak nagyszülős hétvégék, hogy megvan az a tipikus nagyszülői kapcsolat közöttük, hogy ott mindent szabad, jól érzik magukat, fél perc alatt az ujjaik köré csavarják a nagyszülőket, dédszülőket... :)

Én is így nőttem fel, rengeteg időt töltöttem gyerekként is a nagyszüleimmel és borzasztó jó emlékeim vannak velük. Szeretném, ha a gyerekeinknek is meglennének majd ugyanezek.

Nálunk 1,5 éves volt a nagy, amikor először a szüleimnél aludt, a kicsi meg 1 az első ottalvásnál. El nem tudom képzelni, hogy még azt se engedjem, hogy a 2 éves gyerekkel programot csináljanak, elmenjenek sétálni, játszani... Pár hetes koruktól mentek babakocsis sétákra akár a szüleinkkel, nagyszüleinkkel... De mint írtam, a kapcsolatunk nagyon jó és teljes a bizalom feléjük. Jobb kezekben nem is lehetnének soha a gyerekeink.

2023. febr. 11. 22:01
 19/32 anonim válasza:
63%

Hehehehe..mintha én írtam volna a kérdést :D

Az én kislányom 1 éves, de eddig nem vigyázott rá anyós és a rajtam múlik nem is fog soha.

Nagyon nincs meg a bizalom, nem tartja tiszteletben a kéréseinket, nem tudja hol a határ, ha jön is hozzánk állandóan a gyerekkel van elfoglalva, tőlünk meg se kérdezi soha hogy miujsag, csak ülünk a szőnyegen és a gyerekhez beszél,az alapvető kommunikáció sincs meg, én próbáltam már beszélgetni vele, de a sokadik alkalommal mikor nem figyelt rám mert játszik a kislányommal feladtam, nem is hallja hogy hozzá beszélek. Pelenkázni se pelenkázta még, aztse tudja miket eszik, ha ír messengeren is (már szerencsére le szokott róla) akkor is csak a kislány után érdeklődik, tortát akart vele etetni 8 hónapos korában, citromlét akart hozni mikor csuklott, sétálni meg pláne nem volt még csak velem se mikor hívtam mert fáj a térde, ha nála van a gyerek és nyúl felém hogy vissza akar jönni hozzám húzza vissza magához, majd mikor el veszem tőle basszus hisz vissza akar jönni hozzám még forognak a szemei, nem tetszik neki és még ő van meg sértődve hogy jajj mindig anyánál vagy...jajjj sorolhatnám reggelig. :))))))

2023. febr. 11. 22:36
 20/32 anonim ***** válasza:
75%
Én anyámnak sem adtam oda 2 éves koráig. Aki kéthavonta egyszer látja egy fél órára, és akkor sem tartja be amit kérek, az nem viszi sehová a gyerekem.
2023. febr. 11. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!