Van még itt rajtam kívül olyan anyuka aki az anyosnak nem adja oda a gyereket?
Szeretné elvinni sétálni (de úgy hogy en ne menjek)
Vagy szeretné ha odaadnám neki egy teljes napra úgy hogy én nem vagyok ott
Lassan 2 éves a gyerekem,már nemis olyan pici
De azóta se adtam oda neki,nemis tervezem.
"Páromnak persze rosszul esik.
De nekemis sokminden rosszul esett,megse érdekelt senkit."
Fantasztikus párkapcsolat lehet. Leszarjátok egymás érzéseit, annyira sem tartott, hogy bemutasson az anyjának. Most meg bosszúból eltiltod a gyereket. Ez a kapcsolat sem lesz hosszúéletű. Főleg ilyen stílussal.
Jelen...anyosom azt se tudja,hogy mennyi idosek a gyerekeink.meg a macskamat sem biznam ra.
Annyi a kulombseg,hogy nalunk a ferjem is igy gondolja.
(Csaladi problemak miatt nem vagyunk tul joban.a ferjem konkretan ki sem allhatja az anyjat.meha beszelnek,de az mindig orbitalis nagy veszekedessel vegzodik)
Mióta megszületett a kisebb (most 2) lányom szinte minden este Ő fürdeti. Valahogy kialakult egy ilyen kis szeánszuk pedig a város másik végén lakik. Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk lehet azért is mert az én szüleim nagyon korán meghaltak, 17 évesen árva lettem.
2-3 havonta elmegyünk a férjemmel egy wellness hétvégére, akkor is Ő vigyáz rájuk. Van hogy a nagyobb lányom (8) aki nem a férjem biológiai lánya, ott alszik nála mert annyira szeretik egymást.
Mi a férjemmel mind a ketten nagyon jó és összetartó családból származunk. Nekem már az is fura, mikor valaki itt írja, hogy ő a szüleivel hetente, kéthetente beszél telefonon csak... Vagy mikor itt írják az anyukák, hogy ők 6-8 hétig még a nagyszülőket sem engedik be a házba szülés után.
Én nem tudnék így élni, mi örülünk, ha családdal, barátokkal lehetünk. Nem teher, nem kényelmetlenség. Nyilván nem az van, hogy ránk telepednének, vagy mi rájuk, megvan a saját életünk. De igenis jó, hogy az unokák életének a részei, hogy vannak nagyszülős hétvégék, hogy megvan az a tipikus nagyszülői kapcsolat közöttük, hogy ott mindent szabad, jól érzik magukat, fél perc alatt az ujjaik köré csavarják a nagyszülőket, dédszülőket... :)
Én is így nőttem fel, rengeteg időt töltöttem gyerekként is a nagyszüleimmel és borzasztó jó emlékeim vannak velük. Szeretném, ha a gyerekeinknek is meglennének majd ugyanezek.
Nálunk 1,5 éves volt a nagy, amikor először a szüleimnél aludt, a kicsi meg 1 az első ottalvásnál. El nem tudom képzelni, hogy még azt se engedjem, hogy a 2 éves gyerekkel programot csináljanak, elmenjenek sétálni, játszani... Pár hetes koruktól mentek babakocsis sétákra akár a szüleinkkel, nagyszüleinkkel... De mint írtam, a kapcsolatunk nagyon jó és teljes a bizalom feléjük. Jobb kezekben nem is lehetnének soha a gyerekeink.
Hehehehe..mintha én írtam volna a kérdést :D
Az én kislányom 1 éves, de eddig nem vigyázott rá anyós és a rajtam múlik nem is fog soha.
Nagyon nincs meg a bizalom, nem tartja tiszteletben a kéréseinket, nem tudja hol a határ, ha jön is hozzánk állandóan a gyerekkel van elfoglalva, tőlünk meg se kérdezi soha hogy miujsag, csak ülünk a szőnyegen és a gyerekhez beszél,az alapvető kommunikáció sincs meg, én próbáltam már beszélgetni vele, de a sokadik alkalommal mikor nem figyelt rám mert játszik a kislányommal feladtam, nem is hallja hogy hozzá beszélek. Pelenkázni se pelenkázta még, aztse tudja miket eszik, ha ír messengeren is (már szerencsére le szokott róla) akkor is csak a kislány után érdeklődik, tortát akart vele etetni 8 hónapos korában, citromlét akart hozni mikor csuklott, sétálni meg pláne nem volt még csak velem se mikor hívtam mert fáj a térde, ha nála van a gyerek és nyúl felém hogy vissza akar jönni hozzám húzza vissza magához, majd mikor el veszem tőle basszus hisz vissza akar jönni hozzám még forognak a szemei, nem tetszik neki és még ő van meg sértődve hogy jajj mindig anyánál vagy...jajjj sorolhatnám reggelig. :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!