Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha szortyog a 4...

Mit csináljak ha szortyog a 4 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés
tegnap este óta szortyog, de nincs láthatóan tele az orra, csak mintha a garat részen lenne valami váladék vagy félúton. Fújjuk a tengervizes spray-el és szívjuk orporszívóval. nincs láza, lehet-e valamilyen természetes módon segíteni rajta?
2010. okt. 4. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Én megmutatnám orvosnak!
2010. okt. 4. 20:23
 2/8 Adnil25 ***** válasza:
Szia. Esetleg megpróbálhatnátok, hogy egy kis anyatejet cseppentesz az orrába. Nálunk bevált.
2010. okt. 4. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivel csak 4 hónapos, el kellene vinni dokihoz. Bár annál többet, mint amit írtál, ő sem fog mondani. Max Ca-Kid kalcium szirupot (málna ízű).
2010. okt. 4. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 3 hónapos, pont úgy vagyunk,mint Ti.

Már napok óta olyan,mintha tele lenne az orra, szortyog, de haszívatom,nem jön semmi.

Ma átvittem doktor nénihez, azt mondta, tengervizess orrspray-t használjunk meg azért szívassam,ha nem is jön.

Meg ajánlott homeopátiás bogyót,stricta ...(nem tudom elolvasni az írását),ez állítólag orrdugulásra hat, de nem kaptam meg sehol (Győrben),oscillococcinumot ajánlottak az egyik gyógyszertárban,azt vettem végül is.

Meg szívatom,fújom,remélem javul hamar,mert rosz hallgatni,hogy szegénykém nem kap rendesen levegőt.

2010. okt. 4. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
szia! 2 hete ugyan így volt nekünk is. Csak nem mostanában megkapta a Prevenar oltást? Mert a kisfiam attól lett beteg... nálunk is náthával kezdődött aztán elkezdett köhögni, elkezdett a fülére is ráhúzódni, így nem úsztuk meg az antibiotikumot :( mindenképpen mutasd meg a dokinak!!!!!
2010. okt. 4. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak tavasszal volt ugyanez, mikor már nem volt fűtés. Doktornéni azt mondta, hogy azért van, mert mindig lehűl az orrnyálkahártyája. Sterimar orrspray-t javasolt, és porszívózni kellett. Más teendő nem volt vele.
2010. okt. 4. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én 2és fél hónapos kisfiam is igy van el vittem ma az orvoshoz Nasivin 001 orrcseppet,Paxirasolt.Cebion cseppet kaptunk .Én is egy hétig vaciláltam rjat hogy vigyem megmutani vagy sem mivel attól tartottam több és nagyobb bajt hozunk haza a rendelőböl még csak ma kezdtem el neki adni de már nem kellet annyiszór szivni az orrát én is próbáltam a sterimer orrsprét de neki nem használt ,mindenképp mutasd meg orvosnak ne hogy fülére vagy esetleg arcára menjen a váladék és arcüreg gyulladás legyen a vége ,gyógyulást kívánok:)
2010. okt. 4. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Előzö vagyok elfelejtettem leirni hogy láztalan volt mind emelett
2010. okt. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!