Odaadhatom 2 éjszakára 7,5 hós lányom a nagyszülőknek?
Figyelt kérdés
70 km-re laknak tőlünk ami kb. 1,5 órás út. Hétfőn vinnék el mi pedig szerdán mennénk utánuk, ugyanis ott szilveszterezünk a barátainknál. Az 5 éves fiúnk, tehát a tesó is menne, ő előszőr 8 hósan adtam oda nekik. A kislány napi 2x tápszert eszik , a többi főzelék, gyümi és tejpép. A mamátés papát szültésétől fogva ismeri és szereti, a mama tudja mikor mit eszik, mikor alszik stb. Néhány órára már rájuk szoktuk hagyni, de két nap az két nap.... Szóval mit tegyek, várjak még vagy bevállaljam? Egyébként 200 %-osan megbízom bennük.2008. dec. 27. 18:30
1/2 anonim válasza:
Szia. Ha a pici jól érzi magát a mamáéknál, akkor szerintem odaadhatod két napra, végülis már nem szopizik. Ha meg bármi miatt nem jól viselné a baba hogy nem otthon van, hamar oda tudtok érni érte, egy próbát megér, nem lesz semmi baja a picurkának.
2/2 anonim válasza:
Szia.Szerintem is nyugodtan rájuk bízhatod,hiszen a nagyszülei :)a nagyik is csak örülnek,gondolom:)
Minden jót ( 9hetes baba anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!