Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vihetem ki az utcára...

Mikortól vihetem ki az utcára a babánkat?

Figyelt kérdés
még csak 10 napos. falun lakunk és olyan jó lenne ha már kivihetném egy babakocsiban.csak nem tudom mikortól tanácsolt kivinni.főleg ebben a hidegben.
2010. okt. 4. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem fúj a szél, elkezdheted a levegőhöz szokatást. Nekem úgy mondta a védőnő annó, hogy előbb csak 5-10 percet, aztán naponta lehet növelni 5-10 perccel ezt az időtartamot. Mi bérházban lakunk, 2 hetesen kezdtük (1 hétig kórházban voltunk, utána meg nagyon gyenge voltam még), az első napokban kiálltam vele az erkélyre, aztán már mikor fél órára szántam a levegőzést, akkor levittük az utcára babakocsiban. Téli babákat is kell levegőhöz szokatni! Jól felöltözteted és kész.

Boldog sétákat!!!

2010. okt. 4. 18:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jó súlyú a baba (legalább 3 kiló), akkor megfelelő öltözékben el lehet kezdeni a levegőhöz szoktatást, ahogy előttem már leírták. 2-3 nap múlva már mehettek sétálni :)
2010. okt. 4. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem januári a babám, tavaly még télen úgy vittem ki, hogy a mózeses babakocsira az esővédőt rátettem, ha fújt a szél, így Te is kiviheted, nem lesz baja, nem fog megfázni, így nem éri abszolút a szél. Én annyira kész voltam, hogy mi csak 3 hetesen mentünk ki először, de már 2 hetesen símán kiviheted. Én előtte otthon levegőztettem ablak mellett pár napig. Jól beöltöztettem és kinyitottam az ablakot, de gondolom ezt a részét tudod Te is.
2010. okt. 4. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem decemberi babám van, és a védőnő tanácsára először csak az ablakba álltam ki vele 5 percet, majd másnap 1O-et, persze jól felöltöztettem. Aztán harmadnap (ekkor volt 3 hetes a baba) jól felöltöztettül és elmentünk sétálni 15-2O percet. Mondjuk akkor sokkal hidegebb volt. Szóval szerintem is kiviheted, de jól öltöztesd fel.
2010. okt. 4. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!