Ez mi lehet a kislányom homlokán?
Figyelt kérdés
7 hetes baba. Reggelre jelent meg a homlokán egy 1x3 cm nagyságú piros folt. Bedagadva nincs. Egyébként problémás a bőre, csúnya aknéja volt, ami rendeződni látszik. Ütésnyomra gondoltam még, de én nem tudok olyan eseményt, amiben megüthette volna magát, nagyon vigyázunk rá.
A másik gondolatom, hogy valamilyen ekczema.
Szerintetek? Ti minek látjátok?
Írjak az orvosnak?
2023. febr. 5. 09:40
2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg az erőlködéstől? Nem volt széklete az este, de borzasztóan erőlködött, sírt.
2023. febr. 5. 09:42
3/5 anonim válasza:
Nekem bőrproblémának tűnik, valami kiszáradt, kipirosodott foltnak. Próbáld ki, hogy sudokremre/neogranormonra elmúlik-e.
5/5 anonim válasza:
Érdes a felülete? Vagy teljesen csak a bőr alatt van elszineződve? Ha érzed, hogy ott más a bőr,akkor kiszáradás, ekcéma, ilyesmi. Ha nem más a bőre, akkor sok babábak van születése után, szülés közbeni erőlködéstől ilyen, és utána is ha sír vagy kakil előjön. Biztos van valami neve is ,de azt sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!