Mit vennétek 50ezer forintból a babátoknak, ami hasznos és sokáig tudja használni?
Én is tuti a kerti játékra költeném. (Mi most voltunk így, csak 30-30ezerrel)
Én úgy voltam vele, ruhát/cipőt úgyis vesz az ember, az nem ajándék. Meg pikk pakk kinövik/elhasználódik. Benti játék.. ezt kap sokszor. Egy 23.kisautó, vagy egy 48.baba felesleges.
Így mi tettünk hozzá, és lett egy csúszdás, 2hintás kerti játékuk homokozóval. Ez valóban évekig kiszolgálja őket.
(Nekem 16hós a kicsi, 4éves a nagy)
6: milyen ez a szivacsvár? :)
12: tudnál mutatni ilyen fa építőjáték készletet?
15: köszi, ez is jó ötlet.
17: ne haragudj, de a bébikomp baromi káros, akkor sem kellene, ha ingyen adnák... a többi pedig van/kapunk :)
gyerekülés, etetőszék, adamo, csatos hordozó van, ruhákat folyamatosan kapjuk tesóméktól, meg nem arra akarom költeni. azt úgyis megveszem, ha kell. a babakocsi 3in1, egy mobilisabbon lehet elgondolkozok, de felajánlotta barátnőm az övékét már.. muffikon, szivárványhintán elgondolkoztam már, nem tudom ez utóbbi ér e ennyit, vagy akár a pikler mászóka 😅
az udvar még egy kis tereprendezésre vár, amire nem bíztos hogy sor kerül a nyáron, plusz jelenleg nem nagyon van rá keret sajnos, hogy erre nagyobb összeget költsünk.
muffikon, szivárványhintán elgondolkoztam már, nem tudom ez utóbbi ér e ennyit, vagy akár a pikler mászóka 😅
Én írtam a muffikot. Szkeptikus voltam én is, de kaptunk egy szettet, és nagyon bejött. Simogatja, üldögél rajta, amikor mászott, akkor is keresztül nyargalt rajta, és most is sétál rajta. Én is használom rendszeresen, jól esik a talpamnak az inger. A pallót még csak a babaklubban próbálta, tetszett neki, hintázott benne, ült rajta, felmászott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!