Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vennétek 50ezer forintból...

Mit vennétek 50ezer forintból a babátoknak, ami hasznos és sokáig tudja használni?

Figyelt kérdés
Dédijétől kapott keresztelőre 50ezer forintot a 6hós fiam, mondta hogy vegyek neki vmit, de szeretné majd látni, hogy mit kapott. Legszívesebben a megtakarításához raknám, de ugye itt most a dédi döntött :) nem olyan dolgot szeretnék, ami csak pénzkidobás és van feleannyiért belőle jó minőségű is, de átvágni sem akarom, tehát valami nagyobb értékű dolgot szeretnék venni, ami esetleg marad, azt a befektetéséhez raknám, és mondanám hogy a többin pelenkát vettem pl.
2023. febr. 4. 17:27
1 2 3
 11/25 babyboom567 ***** válasza:
28%
én nosiboo-t vennék,nekünk nagyon hasznos lett volna
2023. febr. 4. 18:42
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Játékot vennék, valamit, ami később kerül elő, és minőségi, drága darab. Faépítőt pl. Fantasztikus készletek vannak, amikkel öröm építeni, és elég drágák, viszont jó minőségűek, és nálunk naponta előkerülnek.
2023. febr. 4. 18:47
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha még nincs akkor kintre hintaállványba pótolni,azt tízenévig tudja használni :) Ha már van akkor pl bentre csepphinta,azt is sokáig fogja és nagyon jó fejlesztő is az idegrendszernek,ami marad azt pedig mondjuk egy gyerekülésbe pótolni.
2023. febr. 4. 19:25
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Egy jó nagy babzsákfotelt.
2023. febr. 4. 19:56
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Kiasztalt vennék két székkel. Annál tud játszani, rajzolni, kirakózni, bármit. Kb egy éves kortól iskolás korig simán jó.
2023. febr. 4. 20:37
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is tuti a kerti játékra költeném. (Mi most voltunk így, csak 30-30ezerrel)

Én úgy voltam vele, ruhát/cipőt úgyis vesz az ember, az nem ajándék. Meg pikk pakk kinövik/elhasználódik. Benti játék.. ezt kap sokszor. Egy 23.kisautó, vagy egy 48.baba felesleges.

Így mi tettünk hozzá, és lett egy csúszdás, 2hintás kerti játékuk homokozóval. Ez valóban évekig kiszolgálja őket.

(Nekem 16hós a kicsi, 4éves a nagy)

2023. febr. 4. 20:47
 17/25 anonim ***** válasza:
33%
Bébikomp, babakarám, beltéri mászóka (nem mászni, csak kapaszkodni a járásnál) vagy bébiknek való duplo és azt a későbbi szettjeivel is tudja használni.
2023. febr. 4. 21:25
 18/25 A kérdező kommentje:

6: milyen ez a szivacsvár? :)

12: tudnál mutatni ilyen fa építőjáték készletet?

15: köszi, ez is jó ötlet.

17: ne haragudj, de a bébikomp baromi káros, akkor sem kellene, ha ingyen adnák... a többi pedig van/kapunk :)

gyerekülés, etetőszék, adamo, csatos hordozó van, ruhákat folyamatosan kapjuk tesóméktól, meg nem arra akarom költeni. azt úgyis megveszem, ha kell. a babakocsi 3in1, egy mobilisabbon lehet elgondolkozok, de felajánlotta barátnőm az övékét már.. muffikon, szivárványhintán elgondolkoztam már, nem tudom ez utóbbi ér e ennyit, vagy akár a pikler mászóka 😅

az udvar még egy kis tereprendezésre vár, amire nem bíztos hogy sor kerül a nyáron, plusz jelenleg nem nagyon van rá keret sajnos, hogy erre nagyobb összeget költsünk.

2023. febr. 5. 01:33
 19/25 anonim ***** válasza:
37%
Pikler háromszög
2023. febr. 5. 07:24
 20/25 anonim ***** válasza:

muffikon, szivárványhintán elgondolkoztam már, nem tudom ez utóbbi ér e ennyit, vagy akár a pikler mászóka 😅

Én írtam a muffikot. Szkeptikus voltam én is, de kaptunk egy szettet, és nagyon bejött. Simogatja, üldögél rajta, amikor mászott, akkor is keresztül nyargalt rajta, és most is sétál rajta. Én is használom rendszeresen, jól esik a talpamnak az inger. A pallót még csak a babaklubban próbálta, tetszett neki, hintázott benne, ült rajta, felmászott rá.

2023. febr. 5. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!