Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vennétek 50ezer forintból...

Mit vennétek 50ezer forintból a babátoknak, ami hasznos és sokáig tudja használni?

Figyelt kérdés
Dédijétől kapott keresztelőre 50ezer forintot a 6hós fiam, mondta hogy vegyek neki vmit, de szeretné majd látni, hogy mit kapott. Legszívesebben a megtakarításához raknám, de ugye itt most a dédi döntött :) nem olyan dolgot szeretnék, ami csak pénzkidobás és van feleannyiért belőle jó minőségű is, de átvágni sem akarom, tehát valami nagyobb értékű dolgot szeretnék venni, ami esetleg marad, azt a befektetéséhez raknám, és mondanám hogy a többin pelenkát vettem pl.
2023. febr. 4. 17:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
34%

Kemény dió.

6 hónaposan mar megvolt minden nagyobb cucc. Pl: adamo.

Innen elég sok idő volt mire ismét ilyesmi értékben kapott. Pl: első bicikli. Decathlonos 40.

Azt mondanám dédinek, hogy kifizette az első 2-3 pár cipőjét, köszönjük

2023. febr. 4. 17:36
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha ki van lyukasztva a füle, vagy tervezitek, akkor pl vehetsz neki arany fülbevalót. Azon kívül nem sokmindent tudnék mondani, amit egy baba hosszútávon tud használni.
2023. febr. 4. 17:37
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

gyerekülést a kocsiba. mi is arra fordítottuk a keresztelős pénzt.

Vagy, ha azt akarod, hogy megmaradjon emléknek, akkor aranylánc, amit később tud hordani (alkalmakkor az én férjem is felteszi, amit a mamától kapott keresztelőre, mert érték, emlék)

2023. febr. 4. 17:43
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
#3 fiúról van szó... Ha lesz is fülbevalója, nem most...
2023. febr. 4. 17:44
 5/25 anonim ***** válasza:
81%

Esetleg a szobájába valami? Bútor, szőnyeg? Új függöny?

Háztartási gép, amit tudsz használni az étele elkészítéséhez? Turmix?

Ha van kertetek, valami kerti játék? Már ilyen, hogy mászóka, hinta, medence, ilyesmire gondoltam.

2023. febr. 4. 17:45
 6/25 anonim ***** válasza:
57%

Szivacsvár készletet? Már mellette lassan lèpegethet nemsokàra. Totyogó koràban kuckòt èpìthettek, kisiskolás koràban is tornàzhat rajta.

Kisebb/ használt kèszlet màr lehet ennyiért.

2023. febr. 4. 17:47
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
Én is gyerekülést vennék, ha még nincs. Esetleg valami kisebb rohangálós sport babakocsit későbbre.
2023. febr. 4. 17:48
 8/25 anonim ***** válasza:
83%

Muffik szett? Hasznos dolog, 32 évesen is, szoktam járkálni rajta. Jót tesz a talpi izomzatnak.

Vagy pikler mászóka? Egy jó etetőszék, ami variálható,és évekig tudjátok használni? Pl hauck alpha.

Vagy mesekönyvek?

Csatos hordozó, vagy sport babakocsi is jó lehet.

2023. febr. 4. 17:50
 9/25 anonim ***** válasza:
71%

Bocs, nem figyeltem, hogy fiú, akkor ne fülbevalót vegyél neki.

Cipők, ruhák, babakocsi, autós babaülés stb. Egyiket se fogja sokáig használni, de jelenleg szüksége lehet rá, és nagyobb összeg.

Vagy mégis megtakarításba teszed, és mondjuk az lesz az első zsebpénze, ha elég idős lesz hozzá.

2023. febr. 4. 17:52
 10/25 anonim ***** válasza:
55%
etetőtész esetleg vagy hozzátáplálási kiegészítők..
2023. febr. 4. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!