Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vészes hajhullás? Kinek mi...

Vészes hajhullás? Kinek mi vált be ?

Figyelt kérdés

Nem tudom hova írhattam volna ezért választottam ezt a kategóriát.

Tudom a hormonok miatt ez normális, viszont nekem már annyira erős, hogy rettegek fesulkodni! A hajam fele már elhullott 1-2 hét alatt. 3 hónapos a babám de csak most kezdett hulni a hajam, viszont most bepotolja.

2023. febr. 2. 21:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek , viszont ha hosszú és kevés és véletlen ki engedett hajjal megyek valahova olyan vagyok mint a tépett csirke azért gondoltam ha rövidebb akt tepetnek is gondolhatják mármint ritkitott hajnak!
2023. febr. 2. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Varga hajcseppek hajhullás ellen,de van sampon is kifejezetten ilyen problémára. Dm ben vettem.
2023. febr. 3. 00:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Mind a 2x annyi kihullott, hogy szó szerint kopaszfoltjaim lettek.

Nagyon brutál volt.

Ami bevált rá, az az idő. Semmi más.

Fodrász vagyok. Erre semmi de semmi megoldás nincs. Hormonális eredetű, így ha azok rendeződnek, akkor múlik el a probléma. Felületi kezelésekkel nem lehet tenni ellene.

2023. febr. 3. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!