Vészes hajhullás? Kinek mi vált be ?
Nem tudom hova írhattam volna ezért választottam ezt a kategóriát.
Tudom a hormonok miatt ez normális, viszont nekem már annyira erős, hogy rettegek fesulkodni! A hajam fele már elhullott 1-2 hét alatt. 3 hónapos a babám de csak most kezdett hulni a hajam, viszont most bepotolja.
És levagattatok rövidre?
Nekem a derekamig er , de szerintem sajnos meg kell válnom a hosszusagatol, mert egyre jobban látszik, hogy kevés van.
Utolsó kifejted?
Neked melyik vált be ? És hogy kell használni?
A kislányom 3-6 hónapos kora között hullott borzasztóan. Próbáltam netes csoda pakolást, vitamint, sampont, de semmi. Az idő oldotta meg szerintem.
Konkrétan úgy hullott, mint a férfiaknak szokott. A felső, oldalsó két sávban lett két nagy kopasz sávom és mindenfelé megritkult, borzasztó. Én elkönyveltem, hogy így maradok. A kislányom 8 hónapos volt, amikor énidőként elmentem fodrászhoz és kicsit többet vágattam belőle, mint terveztem. Hirtelen döntés volt. :D Hátközépig ért, csak a végéből akartam pár centit vágatni, végül vállig érő lett. A fodrászom hívta fel a figyelmemet, hogy brutál mennyiségű tüsi babahajam van és iszonyat erős, mintha ollóval visszavágtam volna néhol a hajam... Hát mondom király, addig fel sem tűnt. :D
Én nem bántam meg, hogy levágattam, amúgyis szinte állandóan össze van fogva, mert a kislányom húzza. Így meg egyszerűbb kezelni, mint a hosszút.
Nagyon rövidre azért nem vágattam volna, nekem nagyon nem állna jól és nem, szerintem ha az embernek három szál haja van, azt nem oldja meg az sem, ha legalább 4 centi rövid is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!