A linken látható hordozót mennyire tudnánk kihasználni?
van egy majdnem 2éves fiam,aki 13kiló,és néha igényli a hordozást
de igazából a 4hónapos fiamnak tervezem.ő 6,7kiló körül van.Szeret kenguruban(babybjör) de ugye abban előttem van,és ha olyanja van hogy nyűgös,akkor nehéz úgy bármit is csinálni,hogy ott ficereg előtte,.
vagy tudtok olcsóbbat/jobat/egyszerűbbet?
Kendőt a megkötések miatt nem szeretnék.
Nekem 18 hónapos, szintén 13 kg-os lányom va, majdnem 1 éves kora óta, ha oylan heelyre megyünk8éleginkább túrátzáshoz, kiránduláshoz) fémvázas hátihordozót használunk.
Kb 10 hónapos koráig a kengurut használtuk, bár már előbb is belerakhattujk volna hátihordóba, mert 6 hónaposn felült, de csak kkora sikerült normális áron, venni.
A belinklt hordozó nem tetszik, ráadásul kényelmetlen. A múltkor láttam egyet, szabálylszrűen oda volt préselődve gyerek arca az anyja hátához
A barátnőmék ilyet használnak. Kenndővel kezdték, de az már kényelmetlen volt nekik elől, váltottak erre. Már másfél éves a lánya, de babakocsi helyett használják. Mind a ketten nagyon szereti, a kislány már mondja ha bele akar ülni mert elfáradt. Én is ilyet fogok venni, aminek van újszülöttbetétje is.
A feje nincs odapréselődve a háthoz, (legalábbis a barátnőméknél sosem láttam), a gyerek lába terpeszben van. Az fura csak kicsit ahogy fel kell venni, de állítólag hamar belejöttek.
máásodik
Akkortól használható a fémvázas, amikor magától felül..gyereke válogatja.
Én szeretem mert le lehet támasztani, jól kilát belőle, alul van zsebe, amibe pakolni lehet.
nekem igazából a lakásba kellene,míg főzök,vagy vasalok.Mert a kicsi nagyon nyűgös,és elöl mégsem cipelem.
a fémvázas nem nagyon szimpatizál...
ezen meg azért vacillálok,mert ahhoz hogy hébe hóba beletegyem kicsit húzós az ára.Meg ugye ott a kengurunk,amit nagyon szeret a kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!