Adott egy 10 hónapos gyermek aki erőteljesen próbálkozik az egy alvással ha reggel 8:00 kor kel fel akkor simán megy az egy alvás ha viszont valamiért 7:00 körül kel akkor még kettőt rövidebbet alszik. Ti hogy oldjátok meg az ebédeltetést?
Figyelt kérdés
A problémám inkább az hogy amíg az ebédre nem kerül a sor addig semmi baja majd mikor elkezdem etetni öt hat kanál után sírni kezd mert álmos így az ebédet alvás után folytatja. Nem alszik amúgy nagyon hosszút ha egyet alszik se másfél óra körülbelül ha esetleg két alvás van akkor délelőtt 20 percet délután Max egy órát. A kérdés igazából az lenne hogy esetleg nálatok is van e hasonló helyzet? Már próbáltam az ebédet egy fél órával hamarabb ra hozni. Most tizenkettőkor aludt el kíváncsi vagyok mennyit alszik bár valószínűleg így a fürdést is egy fél órával hamarabb ra kell hozzam. Próbáltam fixen kétszer altatni de ha 8:00 órakor kel fel esélyem nincs se babakocsiba sehol nem alszik el majd ilyen 11:00 fele kezd álmosodni De akkor már ki szoktuk húzni az ebédig. Köszi a válaszokat :)2023. febr. 2. 12:08
11/19 anonim válasza:
1 èves a fiam. Általaban 7 kor kel. 11 után alszik kb fèl 1- ig. Aztán evès és 4 felé megint alszik 1 orát majd 9 kor atalussza az ejszakát. Nincs betartva reggeli ebéd vacsora. Majd èhes akk eszik
12/19 A kérdező kommentje:
Nem az étkezéssel van a baj. Hanem hogy ha délelőtt alszik délután semmilyen formában nem tudom elaltatni. Majd csak ilyen 6-7fele ájulna be.
2023. febr. 2. 13:09
13/19 anonim válasza:
Én ilyenkor alvás után ebédeltettem.Ha előtte akartam, akkor mindig nyűglődés,hiszti volt.Délben aludt,1 fél 2 kor evett mikor felkelt.
14/19 A kérdező kommentje:
És bírta estig? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
2023. febr. 2. 13:48
15/19 anonim válasza:
Nekem igen,bírta.7-8 körül dőlt ki.
16/19 anonim válasza:
Akkor miért nem ébreszted fel 7-kor? Az már annyira nincs azért korán. És akkor hátha aludna 2x.
A fiam ugyan csak 8 hónapos, de vagy keltem 7-kor, vagy magától kel valamikor fél 7 és 7 között.
Így alszik egyet délelőtt is, és délután is. Mondjuk nekem mázlim van, mert elég jókat alszik.
Mondjuk nálunk megszokta a korai kelést, mert a nagyot visszük iskolába.
17/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam már arra hogy felkeltem reggel 7:00 körül de mindenki lehurrogta az ötletemet De akkor majd lehet hogy kipróbálom. Esetleg szívesen fogadnék pár ötletet hogy mi az amivel a legjobban le lehet kötni egy ekkora gyerkőcöt a sok játék mellett
2023. febr. 2. 14:44
18/19 anonim válasza:
Kevés játék
10 hónaposan még 3x, de 2x minimum kéne aludnia napközben
Sok friss levegő, hidegben is
Sok szabad mozgás
Nulla képernyő
19/19 A kérdező kommentje:
Értem én hogy kéne de a fejem tetejére is állhatok akkor sem aludna napközben ennyiszer. Egyébként este 8tol reggel 7-8ig alszik éjszaka nem kel. Minden nap kint vagyunk. Otthon oda megy ahova akar éppen egész nap kotor. Kapaszkodva körbejárja a házat is.
2023. febr. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!